Managed Services

Geen omkijken meer naar uw IT? Zorg voor zekerheid en laat uw IT omgeving volledig of gedeeltelijk door H&R beheren.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Wat houdt Managed Services in?

Managed Services dienstverlening draait eigenlijk maar om één ding: ervoor zorgen dat u zich volledig kunt richten op uw organisatiedoelen. Uw IT-afdeling heeft als fundament onder veel bedrijfsprocessen een cruciale rol in uw organisatie. Maar hoe maak je tijd vrij voor innovatie, hoe kun je kosten verlagen of hoe kun je je focussen op groei als je je handen vol hebt aan het dagelijkse beheer van je IT?

Hoe vaak wordt uw IT-afdeling niet in beslag genomen door onverwachte issues? Bijvoorbeeld veroorzaakt door een toename van de gevaren van cyber security? Of de enorme hoeveelheid data die uw IT-afdeling te verwerken krijgt? Hierdoor ontstaat er minder ruimte voor de ontwikkeling van uw organisatie. Om deze ruimte te creëren kunnen de specialisten van H&R helpen. Voor het complete beheer van uw IT draaien ze hun hand niet om, maar ook een gedeeltelijke vorm van managed services is mogelijk.

Onze Managed Services

Voor onze Managed Services maken wij gebruik van Service Level Agreements (SLA’s) met afgesproken reactie- & responstijden, prioritering, geborgde change uitvoer en periodieke rapportage. Zo zorgen we voor optimale beschikbaarheid en weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Wel zo prettig!

Met H&R als Managed Services Provider (MSP) kunt u rekenen op stabiele dienstverlening door een betrouwbare partner. Als wij u met het beheer van uw IT ondersteunen, kunt u rekenen op verlaging van uw eigen vaste kosten én op een verhoging van de effectiviteit van de gebruikte IT middelen. Wij zorgen ervoor dat uw systemen beschermd en (technisch) up-to-date blijven, waarbij proactief onderhoud en technische optimalisatie onderdeel van onze dienstverlening zijn.

Vormen van Managed Services

We onderscheiden verschillende niveaus van dienstverlening, afhankelijk van wat past bij uw organisatie. Gaat het om het beheer van de dagelijkse processen? Zoekt u bescherming op het gebied van cyber security? En vooral: waar wilt u met uw organisatie naartoe groeien? Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zijn er verschillende niveaus van managed services beschikbaar. In deze infographic vindt u de vormen die wij aanbieden overzichtelijk samengevat. Onderstaand vindt u meer informatie over de drie vormen van beheer.

Waarom Managed Services?

Een solide ICT-infrastructuur is voor vrijwel iedere organisatie belangrijk. Tegenwoordig zijn bijna alle organisaties afhankelijk van software, hardware en internet. Zolang alles werkt heeft u daar geen erg in, maar als er een storing ontstaat wordt u met de neus op de feiten gedrukt. Juist omdat goed IT beheer behoorlijk ingewikkeld is, is het een verstandige keuze om deze zorg uit handen te geven. Zo weet u zeker dat storingen voorkomen zullen worden en de beschikbaarheid van goed IT wordt gegarandeerd.

Managed Services omvat de volgende facetten, per SLA-vorm kan dit anders zijn ingevuld:

  • Monitoring, alarmering & incidentbeheer
  • Regulier beheer & overig systeemonderhoud
  • Preventief onderhoud op hardware, OS & applicatie
  • Documentatiebeheer
  • Backup & recovery operations, disaster recovery, IT uitwijk
  • Procesmanagement (Incident, Change, Problem, Configuration, Capacity, Document)
  • Projectmatig meerwerk

Naast Managed Services, kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van IT dienstverlening, zoals consultancy en projectmanagementoem solutions en reparatie en onderhoud.

Meer weten over onze managed services?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
IT Dienstverlening Managed Services