Desktops

Bent u voor uw organisatie op zoek naar desktops? Dan helpt H&R u graag verder. Wij verzorgen graag uw werkplekinrichting. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor IT oplossingen.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Waarom desktops?

U zou zich kunnen afvragen of desktops nog nodig zijn, met de notebooks van tegenwoordig die, net als desktops, kunnen voorzien in de dagelijkse werkzaamheden en waarmee u niet vastzit aan een specifieke werkplek.

De desktop brengt naast de notebook echter nog een aantal voordelen. Op kostenniveau kan een desktop nog steeds de beste oplossing zijn voor uw organisatie. De prijs/prestatie verhouding is bij desktops veel beter vergeleken met notebooks. Bij laptops wordt namelijk een afweging gemaakt tussen design, gewicht en grootte van de onderdelen. Deze afwegingen zijn aanzienlijk minder doorslaggevend dan bij een desktop.

Desktop eerst zelf proberen?

Wij vinden het meer dan logisch dat u de desktop eerst zelf wil proberen om te kijken of deze bij uw organisatie past en hoe de desktop binnen uw bestaande omgeving presteert. Hiervoor kunnen wij op verzoek on premise of bij één van onze partners een demonstratie geven binnen uw werkomgeving. Meer weten? Neem dan hiervoor contact met ons op.

Waarom zijn desktops ideaal?

Er zijn een aantal redenen wanneer desktops ideaal zijn:

  • Wanneer u een hoog aantal vaste werkplekken biedt.
  • Wanneer u een oplossing zoekt die lagere kosten heeft.
  • Wanneer u geen specifieke applicaties gebruikt.
  • Wanneer u generieke werkzaamheden uitvoert.

H&R Business IT Solutions levert desktops van HP Inc, Dell EMC en Lenovo. Door onze partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een profiel van uw organisatie. Vervolgens matchen wij dit profiel met de eisen en behoeften van de ideale desktop. Wanneer we de beste match hebben gevonden testen wij de desktops in de afgesproken samenstelling en configuratie. Zodra de tests perfect zijn, leveren wij de desktops ready-to-go bij u af.

Contact

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Werkplek Desktops