IT Dienstverlening

Wilt u een IT omgeving die optimaal wordt ingericht, beheerd en beveiligd?
H&R staat graag voor u klaar met diverse IT diensten.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Wat betekent IT dienstverlening bij H&R?

Een goede IT infrastructuur is tegenwoordig voor vrijwel ieder bedrijf van belang. We zijn, zonder het altijd door te hebben, vaak compleet afhankelijk van goede software, hardware en goed internet. Daar heeft u vaak geen erg in zolang alles werkt, maar als er iets misgaat, wordt duidelijk hoe belangrijk een goede IT omgeving eigenlijk is voor uw bedrijf. Daarom staat H&R graag voor u klaar met goede IT dienstverlening. Zo wordt uw IT omgeving optimaal ingericht, beheerd en beveiligd.

Bent u op zoek naar een partij voor IT dienstverlening? Dan bent u bij H&R aan het juiste adres. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het vak en staan ook graag voor uw bedrijf klaar.

IT consultancy & projectmanagement

Gedurende de hele lifecycle van uw IT denken we met u mee en staan we klaar met projectmanagement. Geen eenmalig advies, maar support van begin tot eind.

Lees meer

Implementatie & migratie

Nieuwe hard- en software wordt door onze experts netjes geïmplementeerd, op enterprise- en werkplekniveau. Ook migratie is voor ons geen enkel probleem.

Lees meer

OEM Solutions

Is IT niet uw core business, maar wel van groot belang om uw product of dienst op de markt te brengen? Dan staan we graag voor u klaar met onze OEM Solutions.

Lees meer

Managed services

Als u geen omkijken meer wilt naar uw IT omgeving, staat H&R graag voor u klaar. Onze experts bieden managed services zoals remote monitoring, preventief onderhoud, full service en IT support.

Lees meer

Reparatie & onderhoud

Met goed IT onderhoud kunnen we een hoop problemen voorkomen. Mocht er toch iets misgaan, dan staan onze experts klaar om zowel hardware- als softwarematige problemen op te lossen.

Lees meer

Logistiek & voorraadbeheer

Wij regelen graag het voorraadbeheer en de logistiek voor uw IT producten. Zo wordt uw voorraad effectief en efficiënt beheerd en getransporteerd.

Lees meer

DaaS

Zoekt u een totaaloplossing waarmee u voor een vast bedrag per maand geen omkijken meer heeft naar uw IT producten? Dan is DaaS van HP, aangeboden door H&R, ideaal!

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact op

Wat valt er allemaal onder de IT dienstverlening van H&R?

Wij bieden verschillende IT diensten aan, zodat uw IT omgeving optimaal kan worden ingericht, beheerd en beveiligd. Zo zorgen we er met IT consultancy en projectmanagement voor dat u advies op maat krijgt over uw IT omgeving en dat u gedurende de hele lifecycle wordt ondersteund. Zo verzorgen wij de implementatie & migratie van uw IT, managed services, reparatie & onderhoud en ook logistiek & voorraadbeheer. Ook voor totaaloplossingen kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan oplossingen als Original Equipment Manufacturer (OEM Solutions) en Device as a Service (DaaS).

U kunt dus voor losse IT diensten bij ons terecht, maar ook voor IT dienstverlening als totaaloplossing voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

IT dienstverlening en meer

Naast dat we graag voor u klaarstaan met diverse IT diensten, kunt u ook voor werkplekinrichting en een goede datacenter infrastructuur bij ons terecht. Zo leveren en installeren we verschillende IT producten en kunt u bij ons terecht voor diverse enterprise oplossingen. Uiteraard kunnen we deze zaken combineren met onze IT diensten.

Meer weten over onze IT dienstverlening?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Officieel partner van