Over H&R

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Missie

”Vanuit een persoonlijke benadering realiseren wij uw ideale
IT omgeving en garanderen wij continuïteit in uw bedrijfsprocessen.”

Visie

‘’H&R is dé top-of-mind, service gerichte, IT dienstverlener in Nederland.’’

Een stukje over

H&R is een familie bedrijf dat is opgericht in 1991, het is sindsdien gegroeid tot volwaardige managed service provider, met en door sterke partnerships en relaties.
In de partnerships die wij opzetten gaan wij voor kwaliteit en de lange termijn. Zo zijn vele van onze klanten al jaren vaste klant bij ons. Dat is waar wij bij H&R voor staan. In tijden waar business steeds onpersoonlijker wordt, blijft H&R dichtbij de persoonlijke en directe benadering. Alleen zo kan men zijn partners echt begrijpen, kunnen er echte maat oplossingen gerealiseerd worden, en kan er service geleverd worden die net even verder gaat.

Onze beloftes

Dit ziet u terug als u met H&R werkt.

1. Premium service (snel, flexibel, betrouwbaar).

Als familiebedrijf kiest H&R voor de relatie, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wij willen ons flexibel kunnen opstellen naar u, u snel kunnen helpen, en onze afspraken en garanties nakomen. Iedereen kent de frustraties die het werken met een logge organisatie met zich mee kan brengen. Door een nauwe samenwerking, direct contact, en een ‘’can do’’ mentaliteit, weten wij ons te onderscheiden.

2. Wij kennen u persoonlijk.

Door de samenwerking bouwen wij een mooie band op. We herkennen uw situatie, benaderen u proactief en leveren een oplossing die voor u op maat gemaakt is.

3. Wij zijn altijd eerlijk, ook als iets niet kan.

Een jarenlange samenwerking kan alleen bestaan met vertrouwen als basis. Wij doen geen beloftes voor de snelle win, maar beloven wat wij waar kunnen maken met onze premium service.

4. Wij hebben de kennis.

Wij blijven continu bij met de ontwikkelingen op het gebied van IT. Door jarenlange ervaring, constante scholing en de samenwerking met onze partners, hebben wij het antwoord op uw vraagstukken. Ons doel is om een oplossing aan te dragen nog voordat de vraag gesteld hoeft te worden.

5. Wij denken verder.

Naast dat het systeem de gevraagde prestaties levert, zorgen wij er met onze partners voor dat het:

  • Op de juiste manier beheerd wordt, met IT beheer en Remote monitoring.
  • Systeem optimaal beveiligd is, met beveiliging en backup.
  • Klaar is voor eventuele groei of uitbreidingen.
  • Er op kosten bespaard wordt door:
  1. Proactief te beheren.
  2. Een optimale infrastructuur in te richten.
  3. Te kijken naar prijsfluctuaties in de markt
  4. Waar mogelijk energiebesparende systemen en protocollen te implementeren, die zowel de investering als het milieu ten goede komen.
6. Het begint met plezier.

Wij zijn het grootste deel van onze tijd aan het werk, daarom is het belangrijk dat wij in een omgeving werken waar iedereen zich prettig in voelt. Ruimte voor plezier, openheid, wederzijds respect, en ontwikkeling zijn de bouwstenen die ons als organisatie succesvol maken, en dat zie je terug in ons werk.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we bellen u zo snel mogelijk terug.