Monitoren

Het oog wil ook wat. Een nauwkeurige overweging tussen prijs, resolutie, kwaliteit en design. Op verzoek volledig en netjes bij u geïnstalleerd.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Welke monitor?

Een van de belangrijkste onderdelen op het bureau is een monitor, u en uw collega’s zullen hier vele uren naar kijken op een dag. Het is daarom belangrijk dat deze aan uw wensen en eisen voldoet. Ergonomie en of de monitor goed voor de ogen is, zijn hierbij erg belangrijk. Maar ook de snelheid, kwaliteit, weergave en prijs zijn belangrijke factoren om mee te nemen in de overweging.

Eén-scherm monitoren

Het blauwe licht filter zorgt ervoor dat u en uw collega´s minder snel last krijgen van vermoeide ogen en hoofdpijn. Daarnaast zijn zakelijke monitoren verstelbaar in hoogte wat bijdraagt aan een ergonomische werkhouding. Eén-scherm monitoren zijn geschikt voor werkzaamheden als e-mails bijwerken, data-analyses, boekhouding en agenda´s beheren.

Twee-schermen monitoren

U kunt ook kiezen voor twee-schermen monitoren. Doordat de schermruimte toeneemt, wordt de effectiviteit verhoogt. Twee schermen zijn erg handig aangezien het chatvenster of de powerpoint op het ene scherm gepresenteerd kan worden en bijvoorbeeld de mailbox of notities op het andere scherm.

Grafisch vormgeven

Wanneer uw collega’s professioneel grafisch vormgeven (denk aan foto- en videobewerking of CAD toepassingen) is een monitor van groot formaat met hoge resolutie en gedetailleerde kleurweergave aan te raden.

Programmeren en development

Hebben uw collega’s werkzaamheden als programmeren of development? Dan is een monitor met portretstand erg handig voor op kantoor. Deze monitor is 90 graden draaibaar waardoor uw collega’s in verticale stand kunnen werken. Dit vergemakkelijkt het doornemen van lange stukken software.

Monitor bij H&R

De vele soorten merken die monitoren aanbieden, maken het er niet makkelijk op. Afhankelijk van het type werkzaamheden en budget zijn bepaalde schermen meer geschikt dan andere. Om u een duidelijk advies te geven raden we aan contact met ons op te nemen. Wij brengen uw eisen en behoeften in kaart en vertalen dit naar de juiste, passende monitor. H&R levert monitoren van zowel HP Inc. Dell en Lenovo. Door onze partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Naast onze preferred suppliers leveren wij ook andere bekende merken zoals: Samsung Philips, AOC en Eizo.

Eerst zien, dan geloven?

Op verzoek kunnen wij on premise een demonstratie in uw eigen werkomgeving opzetten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Naast monitoren, levert H&R ook IT producten voor uw werkplekinrichting als monitorendocument solutionsdesktopssmartphonesnotebooksthin clientstablets en accessoires. Maar bij ons kunt u ook terecht voor datacenter infrastructuur en andere IT diensten, zoals IT consultancy en projectmanagementIT support en reparatie & onderhoud.

Meer weten over onze werkplekinrichting?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Duurzaam geleverde displays en monitoren zonder afval

Vindt u het ook jammer als u na een aankoop zoveel karton en plastic moet weggooien? Wij ook! Bij H&R zetten we erg in op duurzaamheid. Daarom hergebruiken wij de kartonnen dozen en de luchtkussens van de levering van uw monitoren en displays. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Werkplek Monitoren