Storage

Data is essentieel voor uw organisatie. Om uw data goed te bewaren, heeft u een goede en betrouwbare storage oplossing nodig. H&R kan u hierbij helpen.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Waarom is data storage zo belangrijk?

Uw organisatie draait op data. Zowel van uw werknemers, als van uw klanten en van de markt. Deze data is van levensbelang voor uw werkzaamheden, waardoor het belangrijk is dat de data veilig opgeslagen wordt én snel toegankelijk is voor de personen die het aangaat.

Als u uw data veilig wilt opslaan, is een goede data storage oplossing nodig. Er zijn verschillende storage systemen met verschillende functionaliteiten, dus de keuze is niet altijd makkelijk. Wanneer kies je tussen opslag lokaal en opslag in de cloud? U kunt kijken naar de netto opslagcapaciteit, maar er zijn ook andere functionaliteiten die invloed kunnen hebben op uw keuze.

Het is erg belangrijk dat u een passend storage systeem kunt gebruiken, want een ongeschikt systeem kan verstrekkende gevolgen hebben op het gebied van performance, schaalbaarheid, beschikbaarheid en kosten.

Hoe kiest u een passend data storage systeem?

Om u een passend data storage systeem aan te kunnen raden, voeren we een uitgebreide analyse uit van de huidige omgeving. Door uw huidige IT-omgeving op te meten en uw processen, werkwijze en groeiperspectief onder de loep te nemen, krijgen we een goed beeld van de uitdagingen van uw organisatie. Al onze conclusies worden meegenomen in onze storage analyse. Deze analyse geeft een duidelijk beeld van uw organisatie en de behoeften die deze heeft.

Hiermee kunnen wij bij onze partners zoeken naar een passende storage oplossing op maat. H&R werkt nauw samen met gerenommeerde partners en heeft in daardoor prioriteit qua levertijden en pricing afspraken.

Cloudopslag

Naast storage bieden wij ook cloudopslag aan. Dit is ideaal voor organisatie die:

  • Heel snel af en op willen schalen;
  • Geen datacenter on-site willen of kunnen;
  • Hun data veilig in een datacenter in Nederland willen stallen;
  • Een grote investering willen vermijden.

Hoe kan H&R helpen met storage?

Is uw huidige storage-oplossing niet meer ideaal? Zoekt u een moderne storage oplossing die kan meegroeien met uw bedrijf? Dan kunnen we u zeker helpen. Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Naast storage, levert H&R Business IT Solutions ook diensten voor uw datacenter infrastructuur aan als network securitycomputenetworkingbackup & recovery en cloud oplossingen.

Meer weten over onze datacenter infrastructuur?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Datacenter Storage