EMG

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties.

EMG, gevestigd in Hilversum, levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. EMG werkt met veel plezier aan programma’s als; Boer zoekt Vrouw, Opsporing Verzocht, RTL Boulevard, RTL Late Night, Wie is de Mol, Expeditie Robinson en vele andere shows en programma’s. Enthousiaste medewerkers van EMG zorgen voor het creëren, beheren en exploiteren van wereldwijde video-content door middel van hoogwaardige maatwerkoplossingen.

Eric van Kessel, ICT manager bij EMG.

H&R was vóór mijn komst al leverancier van EMG, met name van Post Production, en deze samenwerking omhelst intussen al onze zusterondernemingen. Het gaat in de relatie met H&R en hun IT dienstverlening niet alleen om de prijs, maar met name om het meedenken in spoedgevallen én het klaren van een klus. Ik heb H&R niet meer losgelaten en heb één dedicated accountmanager. De samenwerking is heel goed. Het maakt hierbij niet uit of het om een grote opdracht gaat of een kleine order, want de energie en inzet is altijd goed.

In de televisiewereld is het altijd hollen of stilstaan. Immers, de show must go on. Hierbij is H&R ook een hele goede partner. Zij spelen snel in op de dynamiek van medialand en houden zich staande in de hectiek van deadlines. Voor onze producties hebben we hele zware servers en storage nodig. Bij EMG zijn alle desktops en servers van HP. H&R kan dit als HP Amplify Power Partner verzorgen. Zij zijn tevens HP Workstation specialist, Client Virtualisatie specialist en service partner. Voor mij heeft H&R de gunfactor en zelfs bij vendor direct deals, schakel ik toch vaak met mijn vertrouwde contactpersoon. Ik gun hen de business en laat het ze graag regelen.

Zo heb ik H&R ook als leverancier en begeleider aangedragen bij een afgekochte tak van EMG: Unbranded. De nieuwe infrastructuur kan daar dan turnkey worden opgeleverd. In onze complexe mediawereld met al zijn hectiek en ontwikkelingen is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners. Op IT gebied is dat voor mij H&R Business IT Solutions”. Benieuwd in welke branches H&R nog meer actief is? Bekijk hier alle klantcases. Waaronder de uitdaging bij Bieze Food Group in de foodbranche.

Ook leuk om te lezen

Andere interessante cases

Wil je meer informatie?