Tablets

Een tablet die overal mee naartoe kan, wie wil dat nou niet? Wij kunnen dit als zakelijke toepassing leveren.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Tablets

De tablet is een steeds populairder product op de werkvloer. Omdat veel bedrijven geen vaste werkplek meer hebben, stijgt het gebruik van tablets. Deze apparatuur is flexibel en makkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast zijn tablets verkrijgbaar met toetsenbord waardoor het vrijwel hetzelfde werkt als een notebook. Een tablet is ideaal als uw werknemers regelmatig onderweg zijn. Door de stijgende vraag naar tablets is ook het aanbod enorm gestegen. Wilt u weten welke soorten er zijn en welke geschikt is voor uw werknemers? Dan kunt u altijd terecht bij H&R Business IT Solutions.

Soorten tablets

Er zijn veel verschillende soorten tablets te vinden. Iedere tablet heeft zijn eigen voordelen en dit ziet u terug in het enorme aanbod. Dit maakt de keuze voor een nieuwe tablet vaak niet makkelijk. H&R Business IT Solutions levert tablets van zowel HP Inc, Dell, Apple en Lenovo. Door onze partnerships krijgt u bij H&R de beste pricing, support en snelste levertijd. Laat ons helpen met uw werkplekinrichting en wij zorgen voor de tablets die het best bij u passen. Naast de beste tablets, adviseren we u ook graag over goede monitoren, notebooks en smartphones.

Welke tablet past bij uw bedrijf?

Voor ieder soort bedrijf en ieder soort doeleinde is er een geschikte tablet. Voor het vinden van de juiste tablet kunt u een aantal factoren hanteren. Zo is het belangrijk om te weten waar de tablet voor gebruikt gaat worden:

  • Kantoorwerkzaamheden, zoals internet, mailen en tekstverwerken.
  • Werkzaamheden als u veel onderweg bent, waarbij gewicht en batterijduur van belang is.
  • Bewerking en design.
  • Gebruik op scholen (prijs / kwaliteit verhouding, fool proof besturingssysteem).

Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een profiel van uw organisatie en uw eisen en matchen dit profiel met de kwaliteiten van de tablets. Deze tablets kunnen wij op verzoek, volledig in de afgesproken samenstelling, getest en ready-to-go bij u afleveren.

Service van H&R

Bent u benieuwd of een tablet de juiste aanschaffing is voor uw bedrijf en wilt u weten welke tablet binnen uw organisatie past? Wij verzorgen graag een demonstratie voor u. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van onze tablets en hoe deze werken binnen uw organisatie.

Naast tablets levert H&R Business IT Solutions ook IT diensten als IT supportIT consultancy en projectmanagement en reparatie & onderhoud.

Meer weten over onze werkplekinrichting?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Werkplek Tablets