High Security International

Video thumbnail

Sinds enige tijd heeft H&R Business IT Solutions een partnership gesloten met High Security International en Hewlett Packerd Enterprise OEM, kortweg HPE OEM. Elkaar versterken is de doelstelling bij deze constructie. Iedere pijler heeft z’n eigen specialisatie wat zorgt voor een goede samenwerking tussen de drie partijen.

High Security International biedt een breed aanbod aan inbraaksignalering en functionaliteiten voor toegangscontrole aan, die aansluit bij de uitdaging van de organisatie. Geen losse systemen, maar integrale en geïntegreerde hardware als antwoord op uw complete beveiligingsvraagstuk.

Robert Vavier, Directeur van High Security International, over HPE OEM

Robert Vavier, Directeur van High Security International, vertelt over hoe HPE OEM vanuit onze IT dienstverlening een oplossing is voor hen:

“Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die gebruik maken van onze Security Management oplossingen. Daarnaast is het een aanvullende kwaliteitsuitstraling voor High Security International waarmee bevestigd wordt dat wij een serieuze partij zijn met ICT kennis van zaken.”

Zo geeft Eduard Duijvestijn MSc, Sales Engineer bij High Security International aan dat de configuratie op maat gebouwd wordt met componenten die op elkaar worden afgestemd. Daarnaast neemt de flexibiliteit toe om bestaande systemen uit te breiden met dezelfde techniek. Ook door de garantietermijn van vijf jaar neemt het veiligheidsgevoel sterk toe.

Nathaniel Titahena, Account manager bij High Security International, vertelt over zijn ervaringen met HPE OEM. Via het OEM programma zijn de offertes langer geldig en hoeven wij niet voor elke project nieuwe offertes aan te vragen, maar kunnen wij bestellen vanuit een offerte die nog geldig is. Bovenstaande is niet alleen gunstig voor de prijsvorming, maar ook voor de zekerheid van de beschikbaarheid van de aangeboden producten en daardoor de snelheid van handelen.

Er zit aan de kant van HPE en H&R Business IT Solutions veel kennis en ervaring. Daarnaast zien zij ons ook als partner en leren ze onze behoeften beter kennen waardoor ze ons steeds beter kunnen adviseren in de producten die wij kunnen toepassen of mogelijk een toegevoegde waarde kunnen hebben binnen onze oplossing.

Vanuit HPE OEM zijn we ook trots op het partnership en direct blijkt ook dat we elkaar opzoeken waar dat nodig blijkt. Als we elkaar versterken, zoals bij meer partners gebeurt, zien we iets ontstaan dat louter voordelen biedt. Zowel vanuit HPE, als High Security, treden we naar buiten om elkaars positie in de markt te benoemen.

Wilt u meerdere klantcases lezen van relaties van H&R? Lees hier hoe Huisman Equipment de samenwerking met H&R ervaart of lees hoe de jarenlange relatie met Bieze Food Group stand houdt.

Ook leuk om te lezen

Andere interessante cases

Wil je meer informatie?
Over H&R Klantcases High Security International