Managed IT

Alle zorgen over uw IT uit handen geven? H&R staat graag voor u klaar met full service IT beheer.

Wat is Managed IT bij H&R?

Managed IT is onze uitgebreidste vorm van SLA dienstverlening. Met Managed IT worden alle vormen van IT beheer samengevoegd en profiteert u onder andere van remote monitoring, preventief onderhoud, regulier beheer, backup beheer, recovery operations, beheer van CI documentatie en procesmanagement. Met Managed IT door H&R Business IT Solutions zijn zorgen over uw IT omgeving verleden tijd.

Wat valt er onder de SLA Managed IT?

Managed IT is het full service SLA pakket. Dit betekent dat alle vormen van IT beheer in deze dienstverlening zijn samengevoegd. Als u kiest voor Managed IT, profiteert u van de volgende werkzaamheden:

  • 24/7 remote monitoring, inclusief alarmeringen op basis van kantooruren (of 24/7), inclusief incidentbeheer.
  • Regulier beheer, overig systeem onderhoud & software updates.
  • Backup-beheer, recovery operations, disaster recovery & IT uitwijk.
  • Beheer van CI documentatie.
  • Procesmanagement, waaronder Incident Management, Change Management, Problem
  • Management, Configuration Management, Capacity Management en Document Management.

Uiteraard bestaan deze werkzaamheden uit allerlei taken. In het kader van beheer beoordelen en analyseren onze experts bijvoorbeeld alle fysieke waarnemingen en monitoring events om issues te kunnen identificeren voordat deze kunnen ontwikkelen tot een storing. De issues worden vervolgens geprioriteerd en uiteraard verholpen.

Ook houden onze experts uw IT omgeving 24/7 in de gaten en zorgen ze voor dagelijks beheer van uw backup platform, inclusief verhelping van eventuele issues. Wilt u componenten toevoegen of verwijderen de backup? Dan regelen onze experts dit graag voor u. Ook voeren wij onderhoud op backup jobs uit, borgen we de afgesproken waardes en stellen we geautomatiseerde of periodieke backup rapportage op. U kunt voor alle aspecten van back up recovery en disaster recovery op ons rekenen met Managed IT.

Interesse in Managed IT?

Wilt u advies op maat? Neem contact op

Waarom Managed IT?

Hoewel IT niet uw core business is, is het wel van groot belang dat uw IT systemen en applicaties goed werken. Is dit niet het geval? Dan heeft dat invloed op de bedrijfsprestaties en kosten. Bovendien loopt u met een IT omgeving die niet optimaal is ingericht een groter risico op storingen en downtime. En dat is het laatste dat u wilt.

Met Managed IT als SLA dienstverlening nemen onze experts de monitoring, het onderhoud en de optimalisatie van uw IT omgeving uit handen. Zo kunt u focussen op uw core business en altijd rekenen op een IT omgeving die in optimale staat verkeert.

Waarom bij H&R?

Is IT niet uw core business, maar wel belangrijk voor uw bedrijfscontinuïteit? Dan nemen wij uw zorgen graag uit handen met full service Managed IT. Door de monitoring, het onderhoud en de optimalisatie van uw IT te verzorgen, kunt u focussen op uw core business met de zekerheid van een optimale IT omgeving. Wel zo prettig!

Bij H&R vinden we persoonlijk contact belangrijk. Wij geloven namelijk dat we uw bedrijf echt moeten begrijpen als we de juiste oplossingen willen bieden. Een persoonlijke benadering staat bij ons daarom voorop. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een flexibele, snelle en betrouwbare service. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste kennis, weten onze experts wat er wel en niet mogelijk is. En daar zijn we altijd eerlijk over!

Managed IT en meer

Als u alle zorgen over uw IT uit handen wilt geven, is Managed IT de SLA-vorm waarnaar u op zoek bent. Maar ook een van onze andere Managed Services kan de ideale oplossing zijn voor uw bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan remote monitoring met Monitored IT of preventief onderhoud met Maintained IT. Maar ook met andere vormen van IT dienstverlening staan we voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht voor consultancy & projectmanagement, implementatie & migratie en reparatie & onderhoud. Maar ook voor werkplekinrichting en datacenter infrastructuur kunt u bij ons aankloppen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Managed IT voor uw bedrijf? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Officieel partner van
Wilt u advies op maat? Neem contact op