Managed IT

Alle zorgen over uw IT uit handen geven? H&R staat graag voor u klaar met full service IT beheer.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Wat is Managed IT bij H&R?

Managed IT is onze meest uitgebreide vorm van SLA dienstverlening. Hiermee worden alle vormen van IT beheer samengevoegd en profiteert u onder andere van remote monitoring, preventief onderhoud, regulier beheer, backup beheer, recovery operations, beheer van CI documentatie en procesmanagement. Met Managed IT door H&R Business IT Solutions zijn zorgen over uw IT omgeving verleden tijd.

Wat valt er onder de SLA Managed IT?

Managed IT is het full service SLA pakket. Dit betekent dat alle vormen van IT beheer in deze dienstverlening zijn samengevoegd. Als u kiest voor Managed IT, profiteert u van de volgende beheer aspecten:

  • 24/7 remote monitoring, inclusief alarmeringen (o.b.v. kantooruren of 24/7), inclusief incidentbeheer
  • Regulier beheer, systeemonderhoud & lifecycle management
  • backup beheer, recovery operations, disaster recovery & IT uitwijk
  • beheer van CI documentatie
  • procesmanagement, waaronder Incident Management, Change Management, Problem Management, Configuration Management, Capacity Management & Document Management

De betreffende werkzaamheden bestaan uit allerlei taken. In het kader van systeembeheer beoordelen en analyseren onze system engineers fysieke waarnemingen en monitoring events om issues te kunnen identificeren, voordat deze zich kunnen ontwikkelen tot een storing. De geïdentificeerde issues worden vervolgens geprioriteerd en uiteraard verholpen.

Regulier systeembeheer en preventief onderhoud worden uitgevoerd op basis van daily operations en een servicekalender.  Daarnaast is er ook aandacht voor uw backup infrastructuur met beheer van backup jobs (inclusief het borgen van afgesproken RPO & RTO) en het uitvoeren van recovery, DR of uitwijk.

Deze SLA kan tijdens kantooruren (9/5) of 24/7 worden uitgevoerd.  Wij maken tevens gebruik van continuous improvement om onze eigen processen en werkwijze scherp te houden. Daar profiteert u als klant natuurlijk van mee. Welke keuze u ook maakt, met onze Managed IT dienstverlening kunt u op ons rekenen.

Meer weten over onze managed services?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Managed IT?

Hoewel IT niet uw core business is, is het wel van groot belang dat uw IT systemen en applicaties goed werken. Is dit niet het geval? Dan heeft dat invloed op de bedrijfsprestaties en kosten. Bovendien loopt u met een IT omgeving die niet optimaal is ingericht een groter risico op storingen en downtime. En dat is het laatste dat u wilt.

Met Managed IT als SLA dienstverlening nemen onze experts de monitoring, het onderhoud en de optimalisatie van uw IT omgeving uit handen. Zo kunt u focussen op uw core business en altijd rekenen op een IT omgeving die in optimale staat verkeert.

Waarom bij H&R?

Is IT niet uw core business, maar wel belangrijk voor uw bedrijfscontinuïteit? Dan nemen wij uw zorgen graag uit handen met full service Managed IT. Door de monitoring, het onderhoud en de optimalisatie van uw IT te verzorgen, kunt u focussen op uw core business met de zekerheid van een optimale IT omgeving. Wel zo prettig!

Bij H&R vinden we persoonlijk contact belangrijk. Wij geloven namelijk dat we uw bedrijf echt moeten begrijpen als we de juiste oplossingen willen bieden. Een persoonlijke benadering staat bij ons daarom voorop. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een flexibele, snelle en betrouwbare service. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste kennis, weten onze experts wat er wel en niet mogelijk is. En daar zijn we altijd eerlijk over!

Managed IT en meer

Als u alle zorgen over uw IT uit handen wilt geven, is Managed IT de SLA-vorm waarnaar u op zoek bent. Maar ook een van onze andere Managed Services kan de ideale oplossing zijn voor uw bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan remote monitoring met Monitored IT of preventief onderhoud met Maintained IT. Maar ook met andere vormen van IT dienstverlening staan we voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht voor consultancy & projectmanagement, implementatie & migratie en reparatie & onderhoud. Maar ook voor werkplekinrichting en datacenter infrastructuur kunt u bij ons aankloppen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Managed IT voor uw bedrijf? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?