Network security

Veiligheid en continuïteit in uw bedrijfsprocessen. Laat uw IT omgeving beveiligen door H&R.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Network security oplossingen van H&R

Elk bedrijf heeft belangrijke data in bezit. Data waarvan u niet wilt dat anderen erbij kunnen. Deze gegevens moeten goed beschermd worden middels kwalitatieve IT beveiliging. Wanneer belangrijke gegevens op straat komen te liggen, kan dit voor vele problemen zoals boetes en reputatieschade zorgen. H&R neemt graag deze zorgen bij u weg, zodat u zich kunt focussen op de dagelijkse operatie.

Om uw data veilig te houden en continuïteit in uw bedrijfsprocessen te kunnen garanderen, neemt H&R proactief en adequaat stappen. Zo kunt u zorgeloos bezig zijn met de dagelijkse operatie. Wij verzorgen onder andere de volgende network security van uw systemen:

  • Firewalls
  • Two-factor authenticatie
  • Encryptie
  • Endpoint security

Firewalls

De firewall is de eerste laag van bescherming tegen online virussen en hacking. De huidige Next Generation Firewalls zijn zeer geavanceerd en bieden een uitstekende beveiliging tegen ongewenst verkeer. Daarnaast dient de firewall als een beschermlaag om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Encryptie

Verlies of diefstal van een apparaat is altijd vervelend. Het wordt nog vervelender wanneer blijkt dat op het kwijtgeraakte apparaat bedrijfsdata of gevoelige informatie staat. Om deze data extra te beveiligingen in dit soort situaties, kunt u encryptie inrichten. Zo wordt het onmogelijk voor externen om uw bestanden te benaderen zonder de juiste key.

Two-factor authenticatie

Deze extra authenticatie-stap kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het maken van een remote verbinding. Er wordt een derde beveiligingsstap toegevoegd, naast de gebruikelijke gebruikersnaam en het wachtwoord.

Endpoint security

De term endpoint security is anno nu niet meer weg te denken. Op alle grote security evenementen en conferenties wordt het begrip vaak benoemd. Wij bieden endpoint security aan voor onze klanten omdat wij van mening zijn dat het een heel belangrijk onderdeel is. Endpoint security is zelfs belangrijker dan ooit. Wanneer u klant bent bij H&R Business IT Solutions nemen wij uw zorgen over de beveiliging van uw data weg zodat u zich kunt richten op de dagelijkse werkzaamheden.

Wat is endpoint security?

Endpoint security zorgt ervoor dat uw ICT-apparatuur wordt beveiligd tegen bedreigingen en kwetsbaarheden. Het beveiligt apparaten van eindgebruikers. Onder apparaten vallen onder andere mobieltjes, desktop-pc´s, laptops en servers. Samengevat, elk apparaat dat verbonden is met uw bedrijfsnetwerk. Wij beschouwen die apparaten ook wel als een toegangspunt tot uw netwerk.

Waarom endpoint security?

Anno nu zijn er veel phishing mails en cryptolockers uit op uw data. En er ontstaan steeds meer bedreigingen. Daarnaast hebben hackers de afgelopen jaren niet stilgezeten, ook zij ontwikkelen zichzelf. Hierdoor verwachten wij dat er steeds meer bedreigingen zullen ontstaan. Deze toename van bedreigingen maakt endpoint security zo belangrijk.

IT beveiliging door onze supportafdeling

Het is van groot belang dat uw data veilig is. Dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer het aankomt op IT beveiliging, werken wij daarom enkel samen met de beste security consultants en onze eigen system engineers. Zij zetten een waterdichte infrastructuur neer en nemen preventieve maatregelen op het gebied van cyber & network security om uw data te beschermen. Uw IT omgeving wordt gemonitord, zodat we potentiële problemen op tijd signaleren en we direct kunnen reageren.

Meer network security van H&R

Naast dat wij network security verzorgen, zorgt H&R er ook voor dat uw data veilig opgeslagen is en altijd weer teruggezet kan worden. Dat doen we door een offsite backup recovery van uw data te maken. Zo zijn alle bedrijfsbestanden veilig opgeslagen. Op het gebied van network security wordt bovendien nauw samengewerkt met onze IT partners. Dankzij deze samenwerkingen krijgt u de beste en meest recente bescherming tegen virussen, malware, ransomware en DDos aanvallen. Samen met onze partners houden we deze gevaren voor uw data buiten de deur. Bent u benieuwd hoe we dat doen? Bekijk dan onze IT dienstverlening pagina.

Ook levert H&R Business IT Solutions diverse andere diensten voor uw datacenter infrastructuur aan als networkingcomputestoragebackup & recovery en cloud oplossingen.

Network security door H&R iets voor u?

Als u er zeker van wilt zijn dat uw data veilig is, dan is de network security van H&R zeker iets voor u. Dankzij onze network security diensten kunt u er altijd van uitgaan dat uw data sterk wordt beveiligd en u geen risico loopt dat uw bedrijfsdata op straat komt te liggen. De technische maatregelen die wij nemen, zullen uw data veiligstellen en uw zorgen wegnemen. Bent u benieuwd naar een passende oplossing voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Naast beveiliging, levert H&R ook diensten als datacenter infrastructuurconsultancy en projectmanagement en werkplekinrichting.

Meer weten?

Vul uw gegevens in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Datacenter Network security