Document Solutions

Bent u op zoek naar kwalitatieve printers voor uw organisatie? Dan bent u aan het juiste adres bij H&R. Wij verzorgen graag uw werkplekinrichting en kunnen allerlei IT products leveren voor een uiterst scherpe prijs.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

De verschillende printers die we u kunnen leveren

Bij H&R kunnen we u verschillende soorten printers leveren, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie. Zo kunnen we kleine modellen leveren voor op bureaus, maar ook grote copiers en scanners voor een volledige afdeling. Uiteraard is het ook mogelijk om passende toners af te nemen.

Document Solutions bij H&R: méér dan enkel printers

Wat we bij H&R Business IT Solutions doen, stopt echter niet bij het leveren van de printers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de documenten die worden geprint of gescand gearchiveerd worden op digitale platformen.

Beveiliging is tegenwoordig ook erg belangrijk. Daarom kunnen we voor allerlei oplossingen zorgen waarmee u beveiligd kunt printen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iemand enkel kan printen met een eigen code of toegangspasje, waarmee u kan achterhalen wie op welk moment heeft geprint. Ook is het mogelijk ervoor te zorgen dat niemand anders uw papieren uit de printer kan pakken zodat uw bedrijfsdocumenten te allen tijde beveiligd blijven.

Servicecontracten

U kunt een servicecontract afsluiten voor het onderhoud van de printers en de printomgeving. Als er dan wat met de printers aan de hand is zorgen wij dat het zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ook kunnen we met een servicecontract ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld nieuwe toners geleverd worden. Zo bent u volledig ontzorgd.

Meer IT producten bij H&R

Naast printers, bieden we nog een uitgebreid aanbod aan IT producten die we leveren. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor producten voor uw werkplekinrichting zoals desktops, notebooks, workstations, monitoren, tablets en smartphones. We bieden u altijd een uiterst scherpe deal aan door onze hoogwaardige partnerships met allerlei merken. Daarnaast matchen we uw eisen aan de beste producten, waarna deze ready-to-go bij u worden afgeleverd.

Waarom H&R?

H&R biedt totaaloplossingen voor uw IT-vraagstukken. Wij leveren niet alleen producten zoals printers, ook voor diensten zoals datacenter infrastructuur en IT consultancy en projectmanagement kunt u bij ons terecht. H&R Business IT Solutions richt graag uw IT-omgeving in of ondersteunt u bij specifieke projecten en beheertaken. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen u graag.

Uw document solutions worden duurzaam geleverd

Als u ooit IT producten liet leveren, dan zag u vast dat daar vaak erg veel afval bij kwam kijken. Dat is niet het geval bij H&R. Wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk. Daarom hergebruiken wij onze kartonnen dozen en luchtkussens. Als wij producten leveren, nemen wij dus alle verpakkingsmaterialen weer mee.

Contact

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Werkplek Document Solutions