Werkplek

Ben je voor je organisatie op zoek naar producten voor de inrichting van werkplekken? Wij helpen je graag verder!

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust door heldere uitleg.
  • We leveren waardevolle kwaliteit.
Zij vertrouwen ons al jaren

Wat betekent werkplekinrichting bij H&R?

Heb je behoefte aan kwalitatieve producten om de werkplek in te richten, zodat je werknemers alles bij de hand hebben om goed te kunnen werken? Dan helpen we je graag. Of het nu een gevirtualiseerde omgeving is waar werkplekken vanuit een datacenter worden aangeboden of een laptop of tablet met applicaties in de vorm van (cloud) diensten, voor beide werkplekken bieden we passende oplossingen. Wij adviseren je graag over producten en diensten die het beste passen bij je organisatie. Zo realiseren we voor elke medewerker een werkplek die perfect ingericht is en aansluit op zijn of haar persoonlijke wensen, snel en veilig is en het altijd en overal doet.

Wij werken nauw samen met gerenommeerde partners waardoor we je werkplekken op maat kunnen inrichten, leveren en implementeren. Door deze nauwe samenwerking zijn we in staat een scherpe prijs/kwaliteit verhouding alsmede snelle levertijden te realiseren. Ben je opzoek naar de inrichting van werkplekken passend bij je organisatie? H&R heeft een breed scala aan oplossingen om de werkplek compleet te maken.

Duurzame levering van IT products bij H&R

Bij H&R vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom eindig je niet met containers vol restafval als we IT producten komen leveren. Wij hergebruiken onze dozen en luchtkussens namelijk. En wis je dat we als extra service ook je oude IT producten kunnen ophalen, waarbij data kan worden gewist en de IT producten gerecycled? Met de restwaarde van de producten, kun je dan een goed doel naar keuze steunen. Zo help je het milieu en steun je tegelijkertijd een doel dat je belangrijk vindt.

Waarom H&R?

Voor de totaaloplossing wat betreft de inrichting van werkplekken ben je bij H&R aan het juiste adres. Op verzoek kunnen wij voor de meeste werkplekken een demonstratie in je eigen werkomgeving opzetten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Neem hiervoor contact met ons op.

H&R biedt totaaloplossingen voor IT-vraagstukken. Naast de inrichting van werkplekken, leveren wij ook IT diensten als datacenter infrastructuurIT consultancy en projectmanagement en IT support. Door onze sterke partnerships die wij betrekken bij het proces zorgen wij voor de juiste oplossing voor je organisatie. H&R Business IT Solutions richt graag je IT-omgeving in of ondersteunt je bij specifieke projecten en beheertaken. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen je graag.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Werkplek