Monitored IT

H&R heeft direct zicht op de status van uw IT omgeving door remote 24/7 monitoring; een hele geruststelling.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Wat is Monitored IT bij H&R?

Monitored IT is ons eerste niveau van SLA dienstverlening. Wij voorzien onze klanten hiermee van een degelijke managed monitoring oplossing met 24/7 remote monitoring, geautomatiseerde klant-alarmeringen, beheer van een beperkte set aan CI documentatie en beperkt procesmanagement. U behoud zelf de verantwoordelijkheid voor eventuele vervolgacties na alarmering en blijft daarmee in control.

Wat valt er onder de SLA Monitored IT?

Wij zorgen dat de afgesproken IT infrastructuur, systemen en applicaties op afstand worden gemonitord. Onze remote monitoring oplossing is 24/7 actief en signaleert daardoor potentiële problemen, voordat deze daadwerkelijk merkbaar zijn. De signalering wordt automatisch aan u doorgestuurd, zodat u direct op de hoogte bent en tijdig actie kunt ondernemen. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren beschikbaar om u hiermee verder te assisteren.

Wat wordt gemonitord?

Wij monitoren verschillende onderdelen van uw IT omgeving:

  • systeem performance
  • disk usage
  • specifieke services en/of applicaties
  • applicatie performance
  • backup performance

Interesse in Monitored IT?

Hoe passen wij remote monitoring toe?

Wekelijks worden er automatisch rapportages per e-mail verstuurd, waarin u in één overzicht de status van uw server(s) en/of werkstation(s) kunt bekijken. De remote monitoring van uw server(s) vindt plaats met een interval van 5 minuten. Wij bieden u hiermee een 24/7 remote monitoring. Kortom, wij houden uw systemen continu in de gate. Wij zorgen ervoor dat uw gebruikers iedere dag zorgeloos aan de slag kunnen gaan en blijven.

Naast dat u op ons kunt rekenen voor remote monitoring, staan we met meer Managed Services voor u klaar.  Zo kunnen wij uw IT omgeving voorzien van preventief onderhoud met Maintained IT  of kunt u kiezen voor een full service SLA met Managed IT.

Monitored IT en meer

De experts van H&R Business IT Solutions kunnen elk fysiek of logisch device monitoren. Servers, netwerken, storage, databases, private cloud, middleware en applicaties; niets is ons te gek. Dus ook als het gaat om industriële apparaten staan we graag voor u klaar met remotemanagement. Wij zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor continuïteit en optimale prestatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Monitored IT voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Officieel partner van
Wilt u advies op maat? Neem contact op