OEM Solutions

Dé oplossing wanneer IT hardware niet uw core business is, maar wel belangrijk bij de ontwikkeling van uw eigen producten.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Wat zijn OEM Solutions?

OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Een OEM maakt onderdelen, subsystemen of software voor producten van andere bedrijven. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het besturingssysteem of de microprocessor van een computer. H&R biedt OEM Solutions op maat, wat inhoudt dat u als bedrijf bepaalde IT onderdelen bij ons kunt kopen op OEM basis, zodat u deze niet zelf hoeft te ontwikkelen. Wij leveren de onderdelen via een van onze vendors en u profiteert van lifecycle management, developer ondersteuning, jarenlange garantie op de onderdelen en de mogelijkheid tot rebranding.

H&R is er trots op dat we zowel HPE OEM Integrator als HP OEM Integrator zijn.

 

 

 

Wat is HPE OEM?

Bekijk de samenwerking met HPE OEM en onze relatie Purple

 

 

Voorbeeld: HPE OEM Solutions

Om wat extra duidelijkheid te creëren rondom onze OEM Solutions, geven we graag een voorbeeld. H&R is Hewlett Packard Enterprise OEM Integrator en tevens één van de drie HPE OEM solution providers in Nederland. Met HPE als vendor van de hardware, kunnen we mooie oplossingen creëren voor klanten die IT niet als core business hebben, maar voor wie het wel een belangrijk onderdeel is van hun product.

Een voorbeeld van een OEM Solution, is de samenwerking met Purple, te zien in de video. Daarnaast kunt u de klantcase van High Security International bekijken om te zien hoe de samenwerking en de voordelen van HPE OEM Solutions optimaal worden benut. Met HPE OEM Solutions worden onder andere de volgende producten ondersteund:

 • Simulators (bijvoorbeeld een race of vliegsimulator)
 • Virtual reality systemen
 • Videobewaking oplossingen
 • Sorteeroplossingen
 • Softwareoplossingen
Officieel partner van

Wanneer zijn OEM Solutions interessant?

Is IT hardware niet uw core business is, maar wel een essentieel onderdeel van uw eigen oplossing? Dan kan een van onze OEM Solutions wel eens interessant zijn voor uw bedrijf. Als u een oplossing realiseert waarbij server, storage en/of netwerk component(en) benodigd is/zijn, en een partner zoekt voor de levering van deze componenten, zit u goed met onze OEM Solutions. Als OEM leveren wij diverse producten via onze vendors en zorgen we voor duidelijke service-afspraken en garantie die net even wat verder gaan. Voor Original Equipment Manufacturer oplossingen bent u bij H&R dus aan het juiste adres.

Wat zijn de voordelen van OEM solutions?

OEM Solutions is een samenwerking tussen uw bedrijf, H&R en de betreffende vendor. Wij begrijpen als geen ander dat een prettige samenwerking van groot belang is wanneer er een OEM product of oplossing op de markt gebracht dient te worden. Daarom kunt u bij H&R altijd rekenen op de volgende voordelen:

 • Stabiliteit
 • Snelle en gemakkelijke bestelprocessen
 • Niet alleen lokale, maar ook wereldwijde service
 • 5 jaar garantie op de base unit (normaliter is dit 3 jaar)
 • Mogelijkheid tot rebranding
 • Lifecycle management
 • Developer ondersteuning

Is IT is niet uw core business, maar wel onderdeel van uw oplossing? Dan helpen wij u graag verder met onze OEM Solutions!

Naast de OEM Solutions, kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van IT dienstverlening, zoals consultancy en projectmanagement, implementatie & migratie, managed services en reparatie en onderhoud.

AI technologie verbetert bedrijfsprestatie

Organisaties zijn steeds meer ‘data driven’. Data wordt verzameld, verwerkt en ingezet voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. De hoeveelheid data stijgt echter exponentieel. Daarbij neemt ook de hoeveelheid taken toe die mensen moeten verwerken. Met behulp van AI kan de productiviteit en daarmee de prestatie van een bedrijf worden geautomatiseerd. Sterker nog, met AI kan dit op een schaal die wij menselijkerwijs nooit aan zouden kunnen. In een OEM-traject komt AI-technologie vaak naar voren.

We helpen klanten die hun eerste stappen op het gebied van AI zetten, maar ook organisaties die al forse AI-projecten gerealiseerd hebben. Daarbij werken we nauw samen met onze partner NVIDIA. In onderstaand filmpje is te zien wat deze samenwerking inhoudt:

 

Op zoek naar de juiste ondersteuning voor uw product? Neem contact op