IT consultancy & projectmanagement

Wij denken met u mee en ondersteunen u gedurende de hele lifecycle van uw IT.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Een goed ingerichte IT omgeving

Om succesvol te worden en blijven, heeft iedere organisatie een goed ingerichte IT omgeving nodig. Toch zien wij vaak dat deze ontbreekt. Een IT omgeving waarin het systeem of netwerkbeheer niet goed op orde is, zal onnodig hoge kosten en zorgen opleveren. H&R staat voor u klaar wanneer uw organisatie geen IT afdeling heeft, een IT afdeling met beperkte kennis of resources heeft, of simpelweg omdat u met een expert wilt spreken over de aanpak van een probleem of project. Wij komen bij u langs voor IT consultancy en staan met projectmanagement op maat voor u klaar gedurende de hele lifecycle van uw IT omgeving.

Zoekt u een expert in IT consultancy en projectmanagement?

Als u binnen het IT domein zakelijke of technische vraagstukken heeft, bent u bij H&R aan het juiste adres. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw organisatie voorop loopt met een slimme IT strategie. Zoals één van onze belangrijkste beloftes al aangeeft: wij hebben de kennis in huis. Dankzij constante scholing met bijbehorende certificeringen, ervaring uit het werkveld en de nauwe samenwerking met onze partners, hebben wij de oplossing voor uw vraagstuk. Voor uitgebreide, professionele IT consultancy en projectmatig beheer van alle trajecten, zit u goed bij H&R!

Meer weten over onze IT dienstverlening?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is IT consultancy en projectmanagement?

Onder IT consultancy verstaan wij de ondersteuning die wij onze klanten bieden bij de implementatie van informatietechnologieën. Onder deze ondersteuning valt het geven van IT advies, maar ook het implementeren van de IT infrastructuur. Bij H&R eindigt het traject echter niet na consultancy; wij staan voor onze klanten klaar gedurende de hele lifecycle van de IT infrastructuur. Dat betekent dat onze experts niet enkel eenmalig adviseren en de juiste IT infrastructuur implementeren, maar ook voor u klaarstaan wanneer het aankomt op bijvoorbeeld IT migratiereparatie en onderhoudmanaged services en network security.

Wanneer we met u gaan samenwerken, is er altijd sprake van IT consultancy. Onze experts staan immers altijd klaar met IT advies over de IT infrastructuur van uw bedrijf. Bij H&R is consultancy echter nooit eenmalig; wij staan ook voor u klaar wanneer het aankomt op het onderhoud en beheer van uw IT omgeving. Daarom spreken we van IT consultancy en projectmanagement.

Wat valt er onder IT consultancy en projectmanagement?

Wij bieden diverse diensten aan op het vlak van IT consultancy en projectmanagement:

  • IT strategie
  • IT architectuur
  • IT implementatie en migratie
  • Managed services
  • Reparatie en onderhoud
  • Network security

Wat is de IT strategie?

De eerste stap die belangrijk is voor een goede IT omgeving is de IT strategie. Want wanneer uw organisatie een goede IT strategie heeft, besparen jullie tijd en geld omdat jullie efficiënter kunnen werken. Onze experts zullen met IT consultancy eerst kijken wat de eisen, wensen en doelstellingen van uw organisatie zijn. Vervolgens zullen ze de gehele IT omgeving van uw organisatie in kaart brengen. Ze maken een analyse en kijken waar verbeterpunten en oplossingen geboden kunnen worden. Daarna maken ze in overleg met u een plan voor de toekomst.

Wat is de IT architectuur?

Om overzicht te creëren in het IT landschap, is een goede IT architectuur noodzakelijk. De IT architectuur is het beeld rondom de IT infrastructuur. H&R geeft graag advies over een goede IT architectuur, waarmee de informatievoorziening binnen uw organisatie optimaal is afgestemd op uw bedrijfsdoelen. Wij begrijpen als geen ander dat het succes van een organisatie afhankelijk van technologie. En de basis van technologie is de architectuur.

Wat is IT implementatie en migratie?

Als zowel de IT strategie als de IT architectuur in kaart zijn gebracht, kunnen we u IT advies geven over de implementatie en eventuele migratie van uw IT omgeving. Uiteraard kunnen we deze implementatie en migratie ook voor u uitvoeren. Want naast dat we IT advies geven over de beste IT strategie en IT architectuur, zijn wij ook specialist in het implementeren, migreren en optimaliseren van de IT infrastructuur. Hoofdfactoren bij de implementatie van de IT infrastructuur zijn onder andere jullie gevraagde toepassingen, storage, back-up, noodstroomvoorziening, cost efficiency en RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective).

Wat zijn managed services?

Nadat de IT infrastructuur is ingericht en geoptimaliseerd, dient deze goed te worden beheerd. Om storingen te voorkomen, uw IT infrastructuur optimaal te laten presteren en in te spelen op nieuwe ontwikkelen, zijn managed services noodzakelijk. Omdat dit behoorlijk ingewikkeld kan zijn en veel tijd kan kosten, is het een verstandige keuze om de managed services  uit handen te geven. H&R staat graag voor u klaar met operationeel beheer, applicatiebeheer en technisch beheer. Onder onze managed services vallen onder andere co-sourcing, remote monitoringpreventief onderhoudfull service en IT support.

Wat valt er onder reparatie en onderhoud?

Het is belangrijk om uw IT systemen periodiek te laten onderhouden, zodat u maximaal rendement uit uw IT omgeving kunt halen. Door goed IT onderhoud kunnen veel problemen worden voorkomen. H&R zorgt daarom voor preventief gepland onderhoud van hard- & software op basis van onze SLA dienstverlening. Mocht het toch voorkomen dat er iets misgaat, dan kunt u ook voor IT reparatie op H&R rekenen. Onze experts komen bij u langs op locatie en zorgen ervoor dat jullie zo snel mogelijk weer up and running zijn.

Wat is network security?

Naast dat we in met onze IT dienstverlening u kunnen adviseren over de IT infrastructuur en deze kunnen implementeren, beheren, onderhouden en repareren, zorgen we er ook graag voor dat deze goed wordt beveiligd. We willen uiteraard voorkomen dat cybercriminelen uw systeem kunnen hacken. Onze eigen supportafdeling zorgt voor een waterdichte infrastructuur en stelt uw data veilig door middel van een uitgebreid back-up plan. Wij kunnen het functioneren van uw IT omgeving 24/7 monitoren. Daarnaast koppelen wij u, als onderdeel van onze IT consultancy en projectmanagement service, graag aan een van onze IT security partners. Zij kunnen u adviseren over allerlei vraagstukken binnen het IT veiligheidsdomein.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
IT Dienstverlening IT consultancy & projectmanagement