Bieze Food Group

Eén contactpersoon zorgt er voor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig. 

Wij staan voor je klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Ad van ‘t Hof – ICT manager Bieze Food Group

Bieze Food Group is een groep samenwerkende bedrijven binnen de foodbranche en onderdeel van de Wensing Food Family. Tussen de verschillende bedrijven zitten zowel productie- als handelsmaatschappijen met elk zijn eigen specialiteiten. Wij opereren voornamelijk in Nederland, België en Frankrijk en hebben zo’n 600 FTE’s in Nederland. Het productassortiment van Bieze Food Group bestaat o.a. uit salades, sauzen, rauwkostsalades, (allergeenvrije) kruiden, zuivel & non-dairy producten, vleesbereidingen, kant & klaar maaltijden, aardappelproducten en meer. We bedienen de markt vanuit ons gezamenlijk logistiek centrum zodat wij als groep een all-in service concept leveren aan onze klanten. Meer over Bieze Food Group

Onze uitdaging

Onze IT afdeling bestaat uit een relatief klein team, bestaande uit 4 functionele beheerders en 4 technische beheerders. Wij zijn trots op het feit dat wij met ons compacte IT team zo’n grote diversiteit aan bedrijven kunnen ondersteunen. Wij werken, met data centers die gekoppeld zijn aan een verder groeiende hybride omgeving, steeds meer vanuit een Private Cloud die wij ook wel de Family Cloud noemen. In het beheer merken wij dat de noodzaak van 24/7 beschikbaarheid toeneemt, waar wij dus vanzelfsprekend ook steeds meer op gaan inspelen.

Ons doel is om alle werknemers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat de dagelijkse werkzaamheden ongestoord doorgang kunnen vinden. Daarbij speelt een sterke beveiliging een steeds grotere rol. Vroeger was het bedrijf meer als een soort fort, nu is alles verbonden met de buitenwereld, waardoor helaas ook meer kwaadwillenden buiten de deur gehouden moeten worden. Steeds meer applicaties worden in SAAS vorm gerund en de IT omgeving wordt technisch steeds meer geavanceerd. Zo wordt de IT steeds meer onderdeel van, en geïntegreerd met, alle bedrijfsprocessen, wat dus ook steeds meer diverse kennis vraagt. Hierin zien wij in de toekomst een steeds nauwer wordende samenwerking met H&R.

Wat anderen zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International Bekijk de case

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group Bekijk de case
Bieze Food Group

Onze samenwerking

Wij werken nu zo’n 9 jaar met volle tevredenheid samen met H&R. Eén contactpersoon zorgt er voor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig. Op ieder gewenst vlak heeft H&R met zijn IT dienstverlening een specialist die ons goed kan adviseren. In die 9 jaar hebben we dus met vrijwel iedere engineer wel kennis gemaakt. Stuk voor stuk mensen met kennis en goede ideeën, met vanzelfsprekend ook de juiste oplossingen! Op naar de volgende 9 jaar!

Bent u geïnteresseerd in andere klantcases? Bekijk bijvoorbeeld de case van High Security International waarbij gebruik wordt gemaakt van HPE OEM of de ontdek hoe H&R en Huisman Equipment al jaren lang nauw met elkaar samenwerken.

Meer weten over onze samenwerking? Neem contact op