Vergroot het inzicht in je IT-omgeving met het assessment van H&R

Bespaar en maak je IT-omgeving efficiënter

Veel bedrijven hebben grote workloads – oftewel een grote hoeveelheid aan data. Tel daarbij de vele draaiende applicaties op en het gevolg laat zich raden: je IT-omgeving wordt inefficiënt. Misschien heb je juist minder nodig dan je bedrijf nu heeft, waardoor je ruimte en dus kosten en ook energie kunt besparen. Of wellicht ben je op zoek naar de balans tussen workloads in de cloud en on-premises.

Wat je situatie ook is, met een gratis assessment van H&R op basis van HPE CloudPhysics krijg je meer inzicht in je IT-infrastructuur. Met die kennis besteedt je je budgetten efficiënt en leg je een goede basis voor verbetering. Het assessment biedt inzicht, maar tevens een roadmap om je IT goed in te richten en in te zetten op de juiste ontwikkelingen. Geheel in lijn met je strategische doelen. Dat is natuurlijk waardevol, ook voor de financiële planning van je organisatie. En mogelijkheden voor verbetering zijn er natuurlijk altijd. Ook benieuwd? Vraag dan een assessment aan via de link of het formulier onderaan deze pagina.

Surf je mee op de datagolf?

Wil je meer weten over de grote hoeveelheid data die ons overspoelt? En hoe je deze golf aan mogelijkheden kunt beteugelen, en zelfs omzetten in ‘goud’ voor je organisatie? Bereid je voor op de aankomende datagolf en ontdek hoe je efficiënt om kunt gaan met grote hoeveelheden data. Bepaal zelf met weloverwogen keuzes hoe je IT-omgeving er uit moet komen te zien in de komende jaren. In ons e-book zie je zeer uitgebreid wat je kunt doen om je voor te bereiden. Met handige adviezen waarmee je kunt zien hoever je al bent en wat er nog ontbreekt. Je leest deze gratis via onderstaande knop.

In dit e-book:

  • 3 Mogelijke toekomstscenario’s voor uje bedrijf
  • Efficiënte databescherming is cruciaal
  • Wees volledig in lijn met de huidige datawetgeving
  • Hoe houdt je je meest kostbare goed, je data, zo veilig mogelijk?

Vraag een gratis assessment aan

H&R is je betrouwbare partner in IT – van analyse tot implementatie. Profiteer nu van het gratis assessment en vul het formulier in. Hiermee krijg je veel meer inzicht in je IT-infrastructuur. De rapportage die behoort bij deze nul-meting bied je tal van voordelen:

Assessment

Heb je IT-omgeving wel goed in kaart?

Het overzicht houden binnen je IT-omgeving is een almaar grotere uitdaging. Niet alleen komt er vanuit diverse richtingen data op je organisatie af, maar je organisatie verstuurt zelf ook steeds meer data. Dit kan overweldigend zijn. Hoe ga je hier goed mee om? Aan welke richtlijnen moet je voldoen? Klopt je roadmap nog wel en verspil je bijvoorbeeld geen onnodige energie? Wellicht bekruipt je het gevoel dat je haast de controle verliest en maak je hier en daar onnodige kosten. Hoe zorg je ervoor dat je weer ‘in control’ komt? En, beter nog, een roadmap hebt voor een efficiëntere inrichting van je IT-omgeving voor nu en in de toekomst?

Bekijk hier wat op je IT-omgeving afkomt

Met in deze video:

  • De groeiende hoeveelheid data vereist de juiste keuzes
  • Welke risico’s loop je?
  • Wat moet je doen om de explosie aan data het hoofd te bieden?
Wil je meer informatie?
Data-explosie