Optimaliseer uw data met het assessment van H&R

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Bespaar en maak uw IT-omgeving efficiënter

Veel bedrijven hebben grote workloads – oftewel een grote hoeveelheid aan data. Tel daarbij de vele draaiende applicaties op en het gevolg laat zich raden: uw IT-omgeving wordt inefficiënt. Misschien heeft u juist minder nodig dan uw bedrijf nu heeft, waardoor u ruimte en dus kosten en ook energie kunt besparen. Of wellicht bent u op zoek naar de balans tussen workloads in de cloud en on-premises.

Wat uw situatie ook is, met een gratis assessment van H&R op basis van HPE Cloud Physics krijgt u meer inzicht in uw IT-infrastructuur. Met die kennis besteedt u uw budgetten efficiënt en legt u een goede basis voor vernieuwing. Het assessment laat u alle mogelijkheden zien om echt digitaal te groeien. Dat is natuurlijk ook waardevol voor de financiële planning van uw bedrijf.

Vraag een assessment

Surft u mee op de datagolf?

Bereid u voor op de aankomende datagolf en ga efficiënt om met grote hoeveelheden data. Bepaal zelf de toekomst van uw IT-omgeving. Lees in ons e-book hoe u zich voorbereidt.

In dit e-book:

    • 3 mogelijke toekomstscenario’s voor uw bedrijf
    • Wees volledig in lijn met de huidige datawetgeving
    • Efficiënte databescherming is cruciaal
    • Hoe houdt u uw meest kostbare goed zo veilig mogelijk?

Download e-book

 

Vraag een gratis assessment aan

H&R is uw partner in IT – van analyse tot implementatie. Dankzij het assessment krijgt u nóg meer inzicht in uw IT-infrastructuur. De rapportage die behoort bij deze nul-meting biedt u tal van voordelen:

Assessment

Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem contact op