Compute

Compute staat voor rekenkracht en valt onder de IT infrastructuur. Dit is een heel belangrijk onderdeel van uw organisatie en het vereist een betrouwbare en stabiele oplossing.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Wat is compute?

Compute is een essentieel onderdeel van de hardware in uw organisatie. Bedrijfsprocessen worden steeds complexer, waardoor de vereisten voor almaar krachtiger hardware toenemen. Op het moment dat organisaties op een ander systeem overgaan met nieuwe hardware, moet de software kunnen draaien op een nieuw pakket of nieuwe omgeving. Ook komt het vaak voor dat de data groeit. Hierbij is het belangrijk dat de compute power mee blijft groeien. H&R helpt u hierbij graag. Wij zorgen voor een infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Compute bij H&R Business IT Solutions

Wanneer een organisatie overgaat op een nieuw systeem moeten de servers voldoende capaciteit hebben. Maar het is ook belangrijk dat de hardware krachtig genoeg is. Daarnaast moet de processor in uw laptop krachtig genoeg zijn om snel te kunnen rekenen. Wij kunnen hiervoor ook de juiste laptops leveren. H&R Business IT Solutions ontzorgt u graag bij de uitbreiding van de rekenkracht van uw IT infrastructuur.

De service van H&R

Het uitwerken van het ontwerp van uw ideale IT omgeving is een belangrijk proces. In vier simpele stappen leest u hoe wij te werk gaan:

1. Elkaar leren kennen
Bij de start van een project vinden wij het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. We zijn benieuwd waar u nu tegenaan loopt in relatie tot IT, wat uw doelstellingen zijn en hoe uw organisatie zich de komende tijd zal ontwikkelen.

2. De huidige IT omgeving
Na de kennismaking starten wij met het meten en analyseren van de huidige IT omgeving. Samen met de geschetste doelstellingen, ontwerpen we een profiel van uw organisatie, dat klaar is voor de toekomst. Dit gebruiken we voor het inrichten van de IT infrastructuur.

3. De oplossing
Nadat de huidige IT omgeving bekend is, betrekken we de juiste partners bij het traject. We bepalen ook welke hard- en software producten de oplossing het beste ondersteunen. In deze fase bepalen we gelijk of compute ook interessant is voor uw organisatie.

4. Ontlasten van uw zorgen
Wanneer u samenwerkt met ons kunt u zich richten op uw kerntaken. Wij kunnen namelijk ook uw IT omgeving beheren. De vaste en toegewijde engineer zal in dit geval de hele IT infrastructuur periodiek doorlichten.

Hoe kan H&R helpen?

U bent verzekerd van beveiligde data wanneer u uw IT infrastructuur door ons laat verzorgen. Zowel grote als kleine organisaties zijn wij graag van dienst. Onze kracht is het proactief handelen. Hierdoor signaleren wij potentiële problemen zodat we daar direct op kunnen reageren. Wanneer u contact met ons opneemt adviseren wij u graag over uw IT infrastructuur. Daarnaast leveren wij ook ook diensten voor uw datacenter infrastructuur aan als network securitybackup & recoverynetworkingstorage en cloud oplossingen.

Meer weten over onze datacenter infrastructuur?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Datacenter Compute