Innovatie & Trends

De laatste IT ontwikkelingen bijhouden?

H&R laat uw bedrijf voorop lopen.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

IT trends: regeren is vooruitzien

Als er iets in beweging blijft, is het wel de IT wereld. Er zijn constant nieuwe en betere oplossingen beschikbaar en tegelijkertijd krijgen we steeds vaker te maken met uitdagingen en bedreigingen. Bent u als bedrijf niet voorbereid op deze IT trends en daarmee gepaarde uitdagingen en bedreigingen? Dan kunt u er hard door geraakt worden. Actuele kennis en ervaring op het gebied van IT is dus belangrijker dan ooit.

Uiteraard is het niet gemakkelijk om zelf alle IT trends bij te houden, helemaal niet als IT niet uw core business is. Daarom helpt H&R u graag verder.

Onze rol in IT trends en ontwikkelingen

Door de snelheid waarmee ontwikkelingen binnen de IT plaatsvinden, is het bijna onmogelijk om deze allemaal bij te houden. Het is daarom waarschijnlijk dat belangrijke IT trends u soms ontgaan. Om dit te voorkomen, werkt H&R graag met u samen. Wij filteren wat relevant is voor uw organisatie en informeren u hierover wanneer nodig. Uiteraard geven wij u ook advies over hoe uw bedrijf de meest recente IT trends kan doorvoeren. 

Door nauwe samenwerkingen met onze partners, staan wij altijd vooraan als het aankomt op innovatie, IT security en (kosten) efficiëntie van processen. Wij benaderen u proactief en kunnen waar nodig, een gepaste oplossing aandragen of upgrade realiseren.

Meer weten over onze manier van samenwerken? Neem contact op

Wat zijn de risico's van verouderde systemen?

Als u geen oog houdt op de laatste IT trends, kan dat vervelende gevolgen hebben. Het betekent niet alleen dat uw bedrijf achterloopt op de concurrent, maar ook dat uw systemen kwetsbaarder zijn. Dat kan onder andere de volgende gevolgen hebben: 

  • Crashes en downtime. Het kost tijd en is frustrerend om dit telkens te moeten verhelpen. Daarnaast neemt de productiviteit af, wat indirect grotere gevolgen kan hebben.
  • Verhoogde kosten. Het repareren en oplossen van IT problemen kost veel geld en tijd. Dit kan de groei van jouw organisatie belemmeren.
  • Cyberaanvallen. Hoe ouder het systeem, hoe kwetsbaarder het is voor cybercrime. Wanneer de IT beveiliging van uw bedrijf niet goed is, betekent dit dat uw bedrijfsdata niet veilig is.
  • Problemen met de wet- en regelgeving. Organisaties die werken met software die niet wordt ondersteund, riskeren een boete.

Al het bovenstaande wilt u natuurlijk voorkomen. De specialisten van H&R helpen u daar graag bij. Wij houden ons constant bezig met de laatste IT trends en innovaties en adviseren uw bedrijf graag over de risico’s en kansen.

H&R is er voor IT trends op elk gebied

IT trends en innovaties doen zich op ieder vlak voor. Onze specialisten kijken dan ook naar elk aspect van uw IT omgeving. Zo kunt u bij bijvoorbeeld ons terecht voor IT security, maar ook voor IT beheer. Waar u ook naar op zoek bent op het vlak van IT, H&R helpt u graag verder! U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Officieel partner van