Werken bij ons?

Bekijk de openstaande vacature(s) binnen H&R.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Onze vacatures

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft te streven naar perfectie, kwaliteit en service in de ICT branche? Wil je meedenken in oplossingen? Zit servicegericht werken in je DNA? H&R onderscheidt zich juist hiermee in de markt. We denken in oplossingen en zoeken naar het juiste advies voor de klant. In nauwe samenwerking met deze klant. En dat werkt, want H&R is een snelgroeiende organisatie, die openstaat voor veranderingen. Wil je hieraan bijdragen en onderdeel zijn van dit energieke team? Bekijk dan de openstaande vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Accountmanager

Ben jij een echte netwerker? Denk jij klantgericht en zie je overal commerciële kansen? Weet jij die kansen ook succesvol te vertalen naar een concreet actieplan? Voel jij je thuis in de IT? Heb je doorzettingsvermogen en ga je ook complexere oplossingen niet uit de weg?

Lees verder

Stagiair marketing en communicatie

Ben je creatief? Barst je van de ideeën? Houd je ervan nieuwe dingen uit te proberen? Kan je snel schakelen, maar ben je tegelijkertijd nauwkeurig? En ben je een vrolijke optimist? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Lees verder

System Engineer

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gezellige collega, iemand die snel wil groeien binnen het IT domein en de meest uiteenlopende (bekende!) klanten in Nederland wil helpen met de meest uiteenlopende IT vraagstukken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

Lees verder

Sales Support

Wij zoeken een accurate en gezellige collega die affiniteit heeft met sales en/of IT, en/of die daar meer over wilt leren!
Ben jij servicegericht en accuraat? Hou je van zowel zelfstandig als samen werken? Vind je het leuk om met mensen in contact te staan? Komt dat zien!

Lees verder

Accountmanager New Business

Ben jij een echte netwerker die overal commerciële kansen ziet? Krijg jij energie van het realiseren van new business en voel jij jezelf als een vis in het water in de IT? Dan is dit de perfecte volgende stap in jouw carrière!

Lees verder

Logistiek Medewerker

Zoek jij een gezellige baan, hou jij ervan om bezig te zijn en steek jij graag je handen uit de mouwen? Zoek jij juist die afwisseling tussen magazijnwerk en door Nederland rijden, in een flitsende Mercedes bus (waar de A-Team jaloers van wordt)? Dan is dit de functie voor jou! Lees meer via onderstaande knop.

Lees verder
Officieel partner van