Laptops & Notebooks

Een werkplek die overal mee naartoe kan, wie wil dat nou niet?
Wij leveren uw ideale notebook of laptop, indien gewenst volledig voor u geïnstalleerd.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Flexibiliteit van laptops en notebooks

Jaarlijks neem het aantal verkochte notebooks toe. Doordat vele bedrijven geen vaste werkplekken maar flexplekken bieden, stijgt de vraag naar notebooks. Ook is een notebook ideaal wanneer uw werknemers veel vanuit huis werken. Een notebook kan voor alledaagse toepassingen gebruikt worden, ongeacht waar u op dat moment bent. Door de stijgende vraag aan notebooks is ook het aanbod notebooks enorm gestegen. Dit maakt het voor vele organisaties lastig te bepalen welke laptops geschikt zijn voor haar werknemers. Het is belangrijk om hier een weloverwogen keuze te maken.

Welk notebook past bij u?

Welk notebook bij u past, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om te weten waar de laptop voor gebruikt gaat worden:

  • Kantoorwerkzaamheden, zoals internet, mailen en tekstverwerken.
  • Veel onderweg, waarbij gewicht en batterijduur van belang is.
  • Notebook voor bewerking en design.
  • Slim design notebooks.
  • Gebruik op scholen (prijs / kwaliteit verhouding, fool proof besturingssysteem).

Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een profiel van uw organisatie en matchen dit profiel met de eisen en behoeften van de ideale notebook. Deze notebook kunnen wij op verzoek, volledig in de afgesproken samenstelling, getest en ready-to-go bij u afleveren.

Sustainable levering en installatie

Bij H&R vinden we duurzaamheid erg belangrijk. We nemen daarom al het verpakkingsmateriaal weer mee als we apparatuur komen leveren. En we gaan een stapje verder, want we hergebruiken onze kartonnen dozen en luchtkussens. Zo eindigt u niet met veel restkarton en -plastic op kantoor en kunnen wij deze hergebruiken bij een andere levering. Zo zetten we samen met u kleine stapjes naar een meer duurzame wereld.

Soorten notebooks:

Er zijn vele soorten notebooks op de markt te vinden:

H&R Business IT Solutions levert notebooks van zowel HP Inc, Dell, Apple en Lenovo. Door onze partnerships krijgt u bij H&R de beste pricing, support en snelste levertijd.

Service van H&R

Bent u benieuwd hoe een notebook en welke notebook binnen uw organisatie past? Wij geven u graag een demonstratie of leveren u demonstratie modellen aan. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld hoe de notebooks binnen uw organisatie zouden werken.

Naast notebooks levert H&R ook werkplekinrichting producten als desktopsthin clientstabletssmartphonesdisplays en accessoires. Maar bij ons kunt u ook terecht voor andere IT dienstverlening, zoals IT supportIT consultancy en projectmanagement en reparatie & onderhoud.

Meer weten over onze werkplekinrichting?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Werkplek Laptops & Notebooks