IT Consultancy & Advies

Wij denken met u mee en geven advies op maat.

Om succesvol te worden en blijven, heeft iedere organisatie een goed ingerichte IT omgeving nodig. Toch zien wij vaak dat deze ontbreekt. Een IT omgeving waarin het systeem of netwerkbeheer niet goed op orde is zal onnodig hoge kosten en zorgen opleveren. H&R staat voor u klaar wanneer uw organisatie geen IT afdeling heeft, een IT afdeling met beperkte kennis of resources heeft, of simpelweg omdat u met een expert wilt spreken over de aanpak van een probleem of project.

Naast de IT consultancy en advies kunt u bij H&R ook terecht voor andere IT oplossingen, zoals IT security en HPE OEM.

Op zoek naar een expert in IT consultancy?

Als u binnen het IT domein zakelijke of technische vraagstukken heeft, bent u bij H&R aan het juiste adres. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw organisatie voorop loopt met een slimme IT strategie. Zoals één van onze belangrijkste beloftes al aangeeft: wij hebben de kennis. Dankzij constante scholing met bijbehorende certificeringen, ervaring uit het werkveld en de nauwe samenwerking met onze partners, hebben wij de oplossing voor uw vraagstuk. Voor uitgebreide, professionele IT consultancy zit u goed bij H&R!

Wilt u advies op maat? Neem contact op

Wat is IT consultancy?

It consultancy is ondersteuning bij de implementatie van informatietechnologie. Wij bieden vier diensten aan op het vlak van IT consultancy en advies: 

  • IT strategie
  • IT architectuur
  • IT implementatie
  • IT security

Wat is IT strategie?

De eerste stap die belangrijk is voor een goede IT omgeving is de IT strategie. Want wanneer uw organisatie een goede IT strategie heeft, besparen jullie tijd en geld omdat jullie efficiënter kunnen werken. Onze IT beheerders zullen met IT consultancy eerst kijken wat de eisen, wensen en doelstellingen van uw organisatie zijn. Vervolgens zullen ze de gehele IT omgeving van uw organisatie in kaart brengen. Ze maken een analyse en kijken waar verbeterpunten en oplossingen geboden kunnen worden. Daarna maken ze in overleg met u een plan voor de toekomst. 

 

Wat is IT architectuur?

Om overzicht te creëren in het IT landschap, is een goede IT architectuur noodzakelijk. De IT architectuur is het beeld rondom de IT infrastructuur. H&R geeft graag advies over een goede IT architectuur, waarmee de informatievoorziening binnen uw organisatie optimaal is afgestemd op uw bedrijfsdoelen. Wij begrijpen als geen ander dat het succes van een organisatie afhankelijk van technologie. En de basis van technologie is de architectuur.

Wat is IT implementatie?

Als zowel de IT strategie als de IT architectuur in kaart zijn gebracht, kunnen we u advies geven over de implementatie en dit voor u uitvoeren. Want naast dat we IT consultancy & advies geven over de beste IT strategie en IT architectuur, zijn wij ook specialist in het implementeren en optimaliseren van de IT infrastructuur. Hoofdfactoren bij de implementatie van de IT infrastructuur zijn onder andere jullie gevraagde toepassingen, storage, back-up, noodstroomvoorziening, cost efficiency en RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective).

Wat is IT security?

Wanneer uw IT infrastructuur is ingericht, is het natuurlijk belangrijk dat deze goed beveiligd wordt. We willen uiteraard voorkomen dat cybercriminelen uw systeem kunnen hacken. Onze eigen supportafdeling zorgt voor een waterdichte infrastructuur en stelt uw data veilig door middel van een uitgebreid back-up plan. Wij kunnen het functioneren van uw IT omgeving 24/7 monitoren. Daarnaast koppelen wij u, Als onderdeel van onze IT consultancy service, graag aan een van onze IT security partners. Zij kunnen u adviseren over allerlei vraagstukken binnen het IT veiligheidsdomein. 

Wat anderen zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International Bekijk de case

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group Bekijk de case

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V. Bekijk de case

Carré had een probleem dat vroeg om écht specialistische kennis. H&R was daarom de juiste partner voor ons.

Danny van Kolck ICT Manager, Koninklijk Theater Carré Bekijk de case

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case
Officieel partner van