Reparatie & Onderhoud

De reparatie en onderhoud afdeling met testfaciliteiten
is in Utrecht gevestigd.

H&R repareert uw systemen

H&R is gespecialiseerd in zowel hardware als softwarematige problemen. Bij het aanmelden van een reparatie zal H&R altijd controleren of er nog de juiste garantie aanwezig is. Indien dit het geval is wordt de reparatie direct in gang gezet. Indien de hardware niet meer onder garantie valt, wordt er een prijsopgave naar de opdrachtgever gestuurd, waarin vermeld staat wat naar schatting de reparatiekosten zullen zijn. H&R is gecertificeerd reparatie partner van HP Inc.HPE en Dell EMC. Daarnaast faciliteert H&R de reparaties die onder garantie vallen van onze vaste leveranciers:

Via de ITIL werkwijze zullen uw systemen op de juiste manier onderzocht en gerepareerd worden, waarbij u op de hoogte gehouden wordt van de status van de reparaties.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op

Onderhoud

Op de lange termijn is het significant voordeliger wanneer u uw systemen periodiek onderhoud, dan wanneer u reactief wacht tot een systeem problemen gaat opleveren.

Met onze IT support afdeling kunnen wij een maximaal rendement uit uw ICT omgeving garanderen. Als geautoriseerd service provider van HP Inc. HPE en Dell EMC. behoren wij tot de selecte groep service partijen in Nederland welke zelf on-site een storing kan verhelpen.

U wilt gekwalificeerde mensen die uw ICT omgeving beheren, supporten en hier verbeteringen in aanbrengen. Daarom volgen onze medewerkers continu de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied en zijn allen MCSE gecertificeerd. Up-to-date blijven is mooi; vooruitlopen is beter! Aangezien u storingen niet kunt plannen verwacht u van uw service provider een flexibele instelling met parate kennis en spare parts op voorraad. 

On-site printer reparatie en onderhoud

Printeronderhoud is noodzakelijk om kosten te besparen. Slijtage en vervuiling door toner, papier en stof is funest voor uw printer en resulteert in stilstand en hoge reparatiekosten wanneer u er niets aan doet.

H&R verzorgt de reparatie of reiniging van diverse merken printers on-site, met een eigen printermonteur kan H&R u helpen bij storingen en onderhoud van uw printers en multifunctionals. Wij kunnen o.a. HP, Kyocera en Xerox printers onderhouden.

De werkzaamheden zijn gericht op het repareren of reinigen van de printer op basis van de wensen/probleem melding van de klant. Eventueel benodigde onderdelen voor reparatie, zullen zoveel mogelijk direct worden vervangen. 

Officieel partner van