Reparatie & Onderhoud

De reparatie en onderhoud afdeling met testfaciliteiten
is in Utrecht gevestigd.

IT reparatie van uw systeem nodig?

H&R is gespecialiseerd in zowel hardware- als softwarematige problemen. Bij het aanmelden van een reparatie zal H&R altijd controleren of er nog garantie aanwezig is. Wij kunnen via het serienummer zien of er nog garantie aanwezig is en vervolgens wordt de reparatie direct in gang gezet. Indien de hardware niet meer onder garantie valt, wordt er een prijsopgave naar de opdrachtgever gestuurd, waarin vermeld staat wat naar schatting de reparatiekosten zullen zijn. H&R is gecertificeerd reparatie partner van HP IncHPE en Dell EMC. Daarnaast faciliteert H&R de reparaties die onder garantie vallen van onze vaste leveranciers:

IT reparatie en onderhoud wordt bij ons alleen maar uitgevoerd door onze eigen specialisten. Waar mogelijk repareren en onderhouden we uw hardware op locatie. Grote en zware hardware, zoals servers, worden vaak direct door één van onze vendoren gerepareerd. Hierdoor kunt u er altijd van uitgaan dat uw IT onderhoud en reparatie op een goede manier wordt uitgevoerd. 

Naast back-up, levert H&R ook diensten als IT beveiliging, IT beheer en remote monitoring

Heeft u vragen over de reparatie of onderhoud van uw hardware? Neem contact op

IT onderhoud van uw systemen nodig?

Op de lange termijn is het significant voordeliger uw systemen periodiek te onderhouden, dan reactief te handelen wanneer een systeem problemen oplevert.

Met onze IT reparatie en onderhoud afdeling kunnen wij een maximaal rendement uit uw ICT omgeving garanderen. Als geautoriseerde service provider van HP Inc. HPE en Dell EMC. behoren wij tot de selecte groep servicepartijen in Nederland welke zelf on-site een storing kan verhelpen.

Wilt u gekwalificeerde specialisten die uw ICT omgeving beheren, supporten en hier verbetering in aanbrengen? Dan zit u goed bij H&R. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied en wij zijn MCSE gecertificeerd. Up-to-date blijven is mooi; vooruitlopen is beter! Aangezien u storingen niet kunt plannen, verwacht u van uw service provider een flexibele instelling met parate kennis en spare parts op voorraad.

Nooit meer trage computers, uw laptop laten opschonen of beschadigde computer of laptopschermen. H&R zorgt ervoor dat u problemen voorkomt. En voorkomen is beter dan genezen. Toch iets helemaal misgegaan? Dan kunt u ook voor IT reparatie op H&R rekenen. Voor IT reparatie en onderhoud komen onze specialisten vaak langs op locatie als u een zorgpakket bij ons hebt afgesloten. Soms is het handiger op (lichte) hardware naar ons op te sturen dan het op locatie te komen repareren. Zware hardware wordt uiteraard altijd op locatie gerepareerd.

Wat houdt printer reparatie en onderhoud in?

H&R faciliteert de reparatie of reiniging van diverse merken printers on-site, met een eigen printermonteur kan H&R u helpen bij storingen en onderhoud van uw printers en multifunctionals. Wij kunnen o.a. HP, Kyocera en Xerox printers onderhouden.

Printeronderhoud is noodzakelijk om kosten te besparen. Slijtage en vervuiling door toner, papier en stof is funest voor uw printer en resulteert in stilstand en hoge reparatiekosten wanneer u er niets aan doet.

De werkzaamheden zijn gericht op het repareren of reinigen van de printer op basis van de wensen/probleem melding van de klant. Eventueel benodigde onderdelen voor reparatie, zullen zoveel mogelijk direct worden vervangen.

Officieel partner van