Disaster recovery

Met de disaster recovery oplossingen van H&R minimaliseren we uw downtime in het geval van een calamiteit.

  • We maken waar wat we beloven.
  • We verbinden bewust.
  • We leveren kwaliteit en zijn onze prijs waard.
Zij vertrouwen ons al jaren

Disaster recovery bij H&R

Naast backup & recovery, biedt H&R ook disaster recovery aan. In het geval van een grote calamiteit, zoals brand in de servers of een overstroming, kan een bedrijf data verliezen en kan de bedrijfsvoering stagneren. Bij een dergelijke calamiteit kunt u weken werk verliezen. Een drama waar u uiteraard niet aan wilt denken… Daarom bieden we disaster recovery aan. Hiermee krijgt u uw data en kritische applicaties in no-time weer beschikbaar na een calamiteit. Als u kiest voor disaster recovery bij H&R kunt u te allen tijde, verder werken na een calamiteit.

Welke calamiteiten kunnen de werkzaamheden verstoren?

‘Disaster’ is een brede term. Er kan bijvoorbeeld brand uitbreken in uw serverruimte, maar ook overstromingen of lekken kunnen ervoor zorgen dat een server crasht. Ook storingen aan apparatuur, stroomuitvallen en cyberaanvallen worden tot een calamiteit gerekend. Al deze calamiteiten kunnen de werkzaamheden verstoren, of dit nu voor uren of voor dagen is. Dit wilt u uiteraard niet. Daarom heeft elk bedrijf een disaster recovery strategy nodig.

Wat houdt disaster recovery in?

Disaster recovery is niet hetzelfde als een normale back-up. Data back-uppen is het opslaan van gegevens, zodat u deze gegevens terug kunt halen mocht er bijvoorbeeld een laptop crashen of een fout worden gemaakt. Disaster recovery gaat een stap verder: mocht er iets ergs gebeuren waardoor de hele omgeving kapot is en u niet meer in uw datacenter kunt werken, dan zorgen wij ervoor dat u kunt overschakelen op een nieuwe omgeving. Deze nieuwe omgeving staat u toe om met minimale downtime meteen verder te gaan met uw bedrijfsvoering. We kunnen er ook voor zorgen dat uw disaster recovery datacenter altijd in contact staat met uw huidige datacenter, waardoor u zonder verlies van gegevens kunt verdergaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

Waarom disaster recovery?

  • Veilig opgeslagen servers
  • Nederlandse datacentra
  • Centraal beheer
  • Data back-up
  • Vast bedrag per maand

Disaster recovery met VEEAM

Onze disaster recovery zorgt dus voor business continuity. H&R werkt onder meer met VEEAM cloud data beheer software, waardoor uw data altijd en overal beschikbaar blijft. Lijkt het u ook een drama om uw werkzaamheden te moeten stopzetten bij een calamiteit? Of vreest u data te verliezen? Neem dan contact op met H&R. We kunnen u adviseren wat de stappen zijn die u moet nemen om uw IT omgeving op orde te hebben indien er een calamiteit is. H&R Business IT Solutions denkt graag met u mee en zorgt dat uw omgeving niet geveld wordt door een brand, overstroming of andere calamiteit.

Behalve disaster recovery, kunt u bij H&R ook terecht voor diensten zoals network securityIT support en datacenter infrastructuur.

Meer weten over onze datacenter infrastructuur?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen het allerbeste

Wij werken met de volgende partners samen

Wil je meer informatie?
Datacenter Backup & recovery Disaster recovery