IT Security

Better safe than sorry.
Zeker als het om bedrijfsdata gaat.

Waarom IT security?

Goede IT security is onmisbaar bij het inrichten van een IT omgeving of IT infrastructuur. U wilt natuurlijk voorkomen dat cybercriminelen (hackers) kostbare informatie kunnen stelen. Hoewel goede beveiliging van groot belang is, blijkt toch dat de IT security van veel organisaties niet op orde is. Door samen te werken met de beste IT security partners zorgen wij ervoor dat de data van uw organisatie te allen tijde veilig is.

IT security door onze supportafdeling

H&R werkt met de beste security consultants en onze eigen system engineers zijn ook op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van cyber security. Onze supportafdeling waarborgt dan ook de veiligheid van uw data door een waterdichte infrastructuur neer te zetten.
Door extra aandacht te geven aan het creëren van slimme beveiligingen op het gebied van information security, neemt de security awareness binnen uw organisatie toe. Bovendien nemen we preventieve maatregelen. We stellen uw data namelijk veilig via een uitgebreid data back-up plan. Daarnaast kunnen wij het functioneren van uw IT omgeving 24/7 monitoren. Zo signaleren we potentiële problemen op tijd en kan er proactief gereageerd worden.

Is uw computer veilig?

Maak een Quick Scan van uw computer met de gratis ESET malware scanner en verwijder gelijk alle malware. Deze kwaadaardige malware software wordt gebruikt om systemen te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen, of toegang te krijgen tot private computersystemen.

Vraag de Quickscan aan!

Meer weten over IT security mogelijkheden? Neem contact op

Samenwerking met IT security partners

H&R werkt samen met verschillende vendoren, waaronder ESET. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij een totaaloplossing faciliteren op het gebied van IT security. Onze IT partners kunnen u adviseren bij alle vraagstukken binnen het IT security domein. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij u koppelen aan de juiste partner. Onze partners bieden onder andere:

  • Security management: het is heel nuttig om als bedrijf meer inzicht krijgen in de IT beveiliging van uw organisatie. Onze partners kunnen daarom voor IT security management zorgen. Hiermee leert u hoe u op de veiligste manier kunt omgaan met data en hoe u uw data kunt beschermen. 
  • Endpoint protection: onze partners zorgen er met technologie en hun expertise voor dat de endpoints in de IT infrastructuur van uw organisatie optimaal beveiligd zijn. Endpoints – desktops, laptops, telefoons, tablets en servers – worden zo beveiligd tegen cyberaanvallen en -bedreigingen, zoals datadiefstal en malware, 
  • Server security: veel cyberaanvallen zijn gericht op de server. Dit is immers het hart van de IT infrastructuur. Wilt u uw server beveiligen tegen hackers? Dan kunnen onze partners u daarbij helpen. Server security zorgt voor geavanceerde beveiliging voor alle servers. Zo kan de bedrijfscontinuïteit worden gegarandeerd.

Wilt u een veilige IT omgeving?

Als u niet zeker weet of de IT omgeving van uw organisatie goed beveiligd is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met u naar de beveiliging van uw IT infrastructuur, waarna we deze (afhankelijk dan de Service Level Agreements) optimaal beveiligen tegen hedendaagse dreigingen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over datalekken of verloren informatie.

Bij H&R zetten we altijd een stapje extra in IT security. We denken met u mee en bieden gerichte oplossingen. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat iedere organisatie veilig met vertrouwelijke data kan werken.

Officieel partner van