Beveiliging

Veiligheid en continuïteit in uw bedrijfsprocessen. Laat uw IT omgeving beveiligen door H&R.

Uw data is veilig bij H&R

De support afdeling van H&R neemt uw zorgen weg over datalekken of verloren informatie. Om uw data veilig te houden en continuïteit in uw bedrijfsprocessen te kunnen garanderen, neemt H&R proactief en adequaat stappen. Zo kunt u zorgeloos bezig zijn met de dagelijkse operatie.  Wij verzorgen onder andere de volgende beveiliging van uw systemen:

  • Firewalls. De firewall is de eerste laag van bescherming tegen online virussen en hacking. De huidige Next Generation Firewalls zijn zeer geavanceerd en bieden een uitstekende beveiliging tegen ongewenst verkeer. Daarnaast dient de firewall als een beschermlaag om ongewenste bezoekers buiten te houden.
  • Endpoint security. De beveiliging van clients en servers is van groot belang. Met de huidige phishingmails, cryptolockers en andere grote bedreigingen voor uw organisatie, is het belang om uw gebruikers te beschermen groter dan ooit!
  • Two-factor authenticatie. Deze extra authenticatie-stap kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het maken van een remote verbinding. Er wordt een derde beveiligingsstap toegevoegd, naast de gebruikelijke gebruikersnaam en het wachtwoord. 
  • Encryptie. Verlies of diefstal van een apparaat is altijd vervelend. Het wordt nog vervelender wanneer het blijkt dat op het kwijtgeraakte apparaat bedrijfsdata of gevoelige informatie staat. Om deze data extra te beveiligingen in dit soort situaties, kunt u encryptie inrichten. Zo wordt het onmogelijk voor externen om uw bestanden te benaderen zonder de juiste key.

IT beveiliging door onze supportafdeling

Het is van groot belang dat uw data veilig is, dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer het aankomt op IT security, werken wij daarom enkel samen met de beste security consultants en onze eigen system engineers. Zij zetten een waterdichte infrastructuur neer en nemen preventieve maatregelen op het gebied van cyber security om uw data te beschermen. Uw IT omgeving wordt gemonitord, zodat we potentiële problemen op tijd signaleren en we direct kunnen reageren.

Meer IT beveiliging van H&R

Naast dat wij IT beveiliging verzorgen, zorgt H&R er ook voor dat uw data veilig opgeslagen is en altijd weer terug gezet kan worden. Dat doen we door een off-site back-up van uw data te maken. Zo zijn alle bedrijfsbestanden veilig opgeslagen.  Op het gebied van IT beveiliging wordt bovendien nauw samengewerkt met onze IT partners. Dankzij deze samenwerkingen krijgt u de beste en meest recente bescherming tegen virussen, malware, ransomware en DDos aanvallen. Samen met onze partners houden we deze gevaren voor uw data buiten de deur. Bent u benieuwd hoe we dat doen? Bekijk dan onze IT security pagina. 

IT beveiliging door H&R iets voor u?

Als u er zeker van wilt zijn dat uw data veilig is, dan is de IT beveiliging van H&R zeker iets voor u. Dankzij onze IT security diensten kunt u er altijd van uitgaan dat uw data sterk wordt beveiligd en u geen risico loopt dat uw bedrijfsdata op straat komt te liggen. De technische maatregelen die wij nemen, zullen uw data veiligstellen en uw zorgen wegnemen.  Bent u benieuwd naar een passende oplossing voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.  Naast beveiliging, levert H&R ook diensten als IT infrastructuur, IT consultancy en advies, IT beheer en levering en migratie.

Wilt u uw IT omgeving beveiligen? Neem contact op
Officieel partner van