Beveiliging

Veiligheid en continuïteit in uw bedrijfsprocessen.
Laat uw IT omgeving beveiligen door H&R.

Uw data is veilig bij H&R

De support afdeling van H&R zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over datalekken of verloren informatie. Afhankelijk van de Service Level Agreements die bepaald zijn neemt H&R proactief en adequaat stappen zodat u zorgeloos bezig kunt zijn met de dagelijkse operatie.  Zo verzorgen wij de volgende beveiliging van uw systemen:

  • Firewalls, de firewall is de eerste laag van bescherming voor uw organisatie tegen online virussen en hacking. De huidige Next Generation Firewalls zijn zeer geavanceerd en bieden een uitstekende beveiliging tegen ongewenst verkeer. Daarnaast dient de firewall als een beschermlaag om ongewenste bezoekers buiten te houden.
  • Endpoint security, de beveiliging van clients en servers is van groot belang. Met de huidige phishingmails, cryptolockers en andere grote bedreigingen van uw organisatie is het van groter belang om uw gebruikers te beschermen dan ooit!
  • Two-factor authenticatie, deze extra authenticatie stap kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het maken van een remote verbinding. De extra authenticatie wordt ingezet naast de gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord om een derde beveiligingsstap toe te voegen. Dit gaat dan volgens het welbekende principe “iets wat je weet en iets wat je hebt of bent”.
  • Encryptie, verlies of diefstal van een apparaat is altijd vervelend. Het wordt nog vervelender wanneer het blijkt dat op het kwijtgeraakte apparaat nog bedrijfsdata aanwezig is. Om deze data extra te beveiligingen in dit soort situaties kan u encryptie inrichten om zo het onmogelijk te maken voor externen om uw bestanden te benaderen zonder de juiste key.

Naast beveiliging, levert H&R ook diensten als IT infrastructuurIT consultancy en advies, IT beheer en levering en migratie.

Meer IT security van H&R

Naast deze IT beveiliging zorgt H&R ervoor dat uw data veilig opgeslagen is en altijd weer terug gezet kan worden. Hoe wij uw backup verzorgen

Verder wordt er op het gebied van IT security nauw samengewerkt met onze partners, zodat u de beste en meest recente bescherming heeft tegen virussen, malware, ransomware en DDos aanvallen, en deze vakkundig buiten de deur gehouden kunnen worden. Lees meer over de IT security mogelijkheden

Een veilige IT omgeving? Neem contact op
Officieel partner van