Logistiek & Voorraadbeheer

Bent u benieuwd naar de logistiek van H&R of lijkt het u wel wat om uw voorraad IT-producten ergens anders op te slaan? 

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Logistiek bij H&R

Bij H&R kunt u een uitgebreid aanbod aan IT producten kopen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer workstations, displays, desktops en notebooks. Wij werken met verschillende partners en kunnen u zo een scala aan topproducten voorstellen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste balans tussen onder meer prijs, kwaliteit en ergonomie. We kijken ook naar uw werkzaamheden, uw behoeften, uw eisen en uw budget om u zo de beste IT producten aan te raden.

Omdat wij een een goede relatie hebben met onze partners, krijgen wij prioriteit bij onze partners, onder meer bij levertijden en pricing afspraken. Zo kunnen we uw IT producten snel leveren. Wij bezorgen een groot deel van onze producten bovendien persoonlijk. Indien afgesproken, kunnen we ook ter plekke uw nieuwe IT producten installeren. Dan kunt u snel aan de slag.

Naast logistiek & voorraadbeheer, kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van IT dienstverlening zoals consultancy en projectmanagementmanaged services en reparatie en onderhoud.

Officieel partner van

Voorraadbeheer bij H&R

Soms is het handig om een voorraad IT producten in één keer aan te kopen omdat u verwacht dat uw bedrijf gaat groeien. Maar mocht u geen plaats hebben om bijvoorbeeld 100 laptops of 50 externe beeldschermen in uw kantoor op te bergen, dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw IT-producten veilig bewaren. Als u dan bijvoorbeeld nieuwe werknemers aanneemt en tien laptops en tien beeldschermen nodig heeft om nieuwe werkplekken te maken, dan kunt u makkelijk deze producten opvragen uit de voorraad die we voor u beheren. Een voordeel voor u is dat u niet meer afhankelijk bent van de beschikbaarheid en levertijden van de producten, wij hebben ze immers al voor ze klaar staan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden qua logistiek en voorraadbeheer voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Naast logistiek en voorraadbeheer kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van IT dienstverlening zoals consultancy en projectmanagement, managed services en reparatie en onderhoud.

Meer weten?

Meer weten over logistiek & voorraadbeheer? Neem contact op!