Networking

Routers, switches, draadloze access points … H&R levert complete netwerk infrastructuren.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Als u een nieuwe ruimte in gebruik wilt nemen, dan wilt u uiteraard het beste netwerk infrastructuur hebben. Overal snelle wifi, de correcte switches, handige routers en de juiste bekabeling. H&R is uw partner voor al uw networking vraagstukken. Wij leveren complete netwerk infrastructuren en kunnen u adviseren over wat uw organisatie nodig heeft.

Networking totaalpakket

Bij H&R profiteert u van een networking totaalpakket. Wij hebben een speciaal ingericht Enterprise Solutions Team dat werkt met Aruba en Cisco als specifieke partners. Ons team van consultants kan u het beste advies geven over de bij uw bedrijf passende networking oplossingen.

Wij bekijken ook uw ruimte en checken wat uw organisatie nodig heeft. We voeren onder meer metingen uit om de beste plekken voor de wifi access points te bepalen, waarbij we de demping checken en access points toevoegen waar er minimale demping is. Wij geven niet alleen advies, maar zorgen ook voor de levering van de producten en de implementatie. Wij verzorgen de implementatie van de complete infrastructuur die benodigd is voor uw werkzaamheden.

Naast networking, levert H&R Business IT Solutions ook diensten voor uw datacenter infrastructuur aan als network securitycompute, storage, backup & recovery en cloud oplossingen.

Ook voor de werkplek kunnen we allerlei producten voor uw werkplekinrichting leveren, zoals workstations, desktops en displays. Er is ook de mogelijkheid dat we nadien uw IT omgeving continu monitoren en beheren.

Wat klanten over H&R zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group
Officieel partner van

Meer weten over onze datacenter infrastructuur?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Welke switches passen het best bij uw organisatie?

Elke organisatie is anders, dus er zijn verschillende factoren waarmee we rekening houden bij de bepaling van de juiste switches voor uw IT omgeving. Zo kijken we onder meer naar de grootte van uw organisatie, uw groeiperspectief, uw huidige processen en de IT kennis en ervaring van de personen in uw organisatie. Natuurlijk is ook de mate waarin de datastromen beveiligd moeten worden een belangrijke factor; net als uw budget.

Ons Enterprise Solutions Team gaat graag het gesprek met u aan, zodat u snel uw werkzaamheden kunt oppakken in een nieuwe ruimte of kunt hervatten in uw huidige ruimte. H&R Business IT Solutions zorgt ervoor dat uw networking tip-top in orde is.

Naast networking, levert H&R ook IT diensten als implementatie network security, storage, backup & recovery en cloud oplossingen.

Benieuwd hoe uw ideale datacenter infrastructuur eruitziet? Neem contact op