Laptops & Notebooks

Een werkplek die overal mee naartoe kan, wie wil dat nou niet?
Wij leveren uw ideale notebook of laptop, indien gewenst volledig voor u geïnstalleerd.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Flexibiliteit van laptops en notebooks

Jaarlijks neem het aantal verkochte notebooks toe. Doordat vele bedrijven geen vaste werkplekken maar flexplekken bieden, stijgt de vraag naar notebooks. Ook is een notebook ideaal wanneer uw werknemers veel vanuit huis werken. Een notebook kan voor alledaagse toepassingen gebruikt worden, ongeacht waar u op dat moment bent. Door de stijgende vraag aan notebooks is ook het aanbod notebooks enorm gestegen. Dit maakt het voor vele organisaties lastig te bepalen welke laptops geschikt zijn voor haar werknemers. Het is belangrijk om hier een weloverwogen keuze te maken.

Welk notebook past bij u?

Welk notebook bij u past, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om te weten waar de laptop voor gebruikt gaat worden:

  • Kantoorwerkzaamheden, zoals internet, mailen en tekstverwerken.
  • Veel onderweg, waarbij gewicht en batterijduur van belang is.
  • Notebook voor bewerking en design.
  • Slim design notebooks.
  • Gebruik op scholen (prijs / kwaliteit verhouding, fool proof besturingssysteem).

Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een profiel van uw organisatie en matchen dit profiel met de eisen en behoeften van de ideale notebook. Deze notebook kunnen wij op verzoek, volledig in de afgesproken samenstelling, getest en ready-to-go bij u afleveren.

Sustainable levering en installatie

Bij H&R vinden we duurzaamheid erg belangrijk. We nemen daarom al het verpakkingsmateriaal weer mee als we apparatuur komen leveren. En we gaan een stapje verder, want we hergebruiken onze kartonnen dozen en luchtkussens. Zo eindigt u niet met veel restkarton en -plastic op kantoor en kunnen wij deze hergebruiken bij een andere levering. Zo zetten we samen met u kleine stapjes naar een meer duurzame wereld.

 

Wat klanten over H&R zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group
Officieel partner van

Offerte aanvragen?

Soorten notebooks:

Er zijn vele soorten notebooks op de markt te vinden:

H&R Business IT Solutions levert notebooks van zowel HP Inc, Dell, Apple en Lenovo. Door onze partnerships krijgt u bij H&R de beste pricing, support en snelste levertijd.

Service van H&R

Bent u benieuwd hoe een notebook en welke notebook binnen uw organisatie past? Wij geven u graag een demonstratie of leveren u demonstratie modellen aan. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld hoe de notebooks binnen uw organisatie zouden werken.

Naast notebooks levert H&R ook werkplekinrichting producten als desktops, thin clients, tablets, smartphones, displays en accessoires. Maar bij ons kunt u ook terecht voor andere IT dienstverlening, zoals IT support, IT consultancy en projectmanagement en reparatie & onderhoud.

Op zoek naar de ideale notebook? Neem contact op