Werkplekinrichting

Bent u voor uw organisatie op zoek naar producten voor de werkplekinrichting? Wij helpen u graag verder!

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Werkplekinrichting

Heeft u behoefte aan kwalitatieve producten om de werkplek in te richten, zodat uw werknemers alles bij de hand hebben om goed te kunnen werken? Dan helpen we u graag. Of het nu een gevirtualiseerde omgeving is waar werkplekken vanuit een datacenter worden aangeboden of een laptop of tablet met applicaties in de vorm van (cloud) diensten, voor beide werkplekken bieden we passende oplossingen. Wij adviseren u graag over producten en diensten die het beste passen bij uw organisatie. Zo realiseren we voor elke medewerker een werkplek die perfect ingericht is en aansluit op zijn of haar persoonlijke wensen, snel en veilig is en het altijd en overal doet.

Wij werken nauw samen met gerenommeerde partners waardoor we uw werkplekken op maat kunnen inrichten, leveren en implementeren. Door deze nauwe samenwerking zijn we in staat een scherpe prijs/kwaliteit verhouding alsmede snelle levertijden te realiseren. Bent u opzoek naar de inrichting van werkplekken passend bij uw organisatie? H&R heeft een breed scala aan oplossingen om de werkplek compleet te maken.

Desktop & Mobility

Onder desktop & mobility kunt u alle producten die met een ‘normale’ werkplek te maken hebben verstaan. Denk hierbij aan laptops & notebooks, desktops, thin clients en smartphones. Maar ook accessoires zoals toetsenborden en muizen kunnen wij voor u leveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een allesomvattend servicemodel waarmee we uw investering kunnen spreiden over een aantal jaar. Met DaaS betaalt u een een vast bedrag per maand voor alle service die u nodig heeft wat betreft apparatuur. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Workstations

Bent u op zoek naar producten voor high-end werkplekken? Wij zijn één van de grootste workstations leveranciers van Nederland. Met onze jarenlange ervaring en hoog kennisniveau kunnen we u van het juiste advies voorzien. De HP workstations zijn geschikt voor grafische en engineering professionals. Kortom, professionals die hoge eisen stellen aan hun computer. Welke workstations uw organisatie voor uw werkplekinrichting nodig heeft, ligt aan allerlei factoren. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de juiste samenstelling.

Lees meer

Monitoren

Ook helpen wij u graag met de monitoren. Monitoren zijn een van de belangrijkste onderdelen op het bureau. Uw collega’s kijken hier tenslotte een aantal uur per dag naar. Op de markt vindt u vele soorten monitoren. Welke soort voor uw werkplekken geschikt zijn, hangt van vele factoren af. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en helpen u hier graag bij. Door onze platinum partnerships zorgen wij voor de beste deals en de beste zorg voor uw systemen.

Lees meer

Document Solutions

Ook voor de juiste kantoorprinters helpen wij u graag verder. Voor zowel grote als kleine printers kunnen wij de oplossing bieden. Wilt u uw documenten beveiligd printen? Ook daarvoor hebben wij specifieke oplossingen. En uiteraard leveren wij u ook graag passende toners. Maar bij H&R stopt het niet bij printers. H&R Business IT Solutions kan er ook voor zorgen dat de documenten die worden geprint of gescand gearchiveerd worden op digitale platformen. Bekijk hiervoor de document solutions pagina.

Lees meer

Duurzame levering van IT products bij H&R

Bij H&R vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom eindigt u niet met containers vol restafval als we IT producten komen leveren. Wij hergebruiken onze dozen en luchtkussens namelijk. En wist u dat we als extra service ook uw oude IT producten kunnen ophalen, waarbij data kan worden gewist en de IT producten gerecycled? Met de restwaarde van de producten, kunt u dan een goed doel naar keuze steunen. Zo helpt u het milieu en steunt u tegelijkertijd een doel dat u belangrijk vindt.

Officieel partner van

Waarom H&R?

Voor de totaaloplossing wat betreft uw werkplekinrichting bent u bij H&R aan het juiste adres. Op verzoek kunnen wij voor de meeste werkplekinrichtingen een demonstratie in uw eigen werkomgeving opzetten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Neem hiervoor contact met ons op.

H&R biedt totaaloplossingen voor uw IT-vraagstukken. Naast uw werkplekinrichting, leveren wij ook IT diensten als datacenter infrastructuur, IT consultancy en projectmanagement en IT support. Door onze sterke partnerships die wij betrekken bij het proces zorgen wij voor de juiste oplossing voor uw organisatie. H&R Business IT Solutions richt graag uw IT-omgeving in of ondersteunt u bij specifieke projecten en beheertaken. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen u graag.

Wat anderen zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V.  

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case
Wilt u advies op maat? Neem contact op