Uw IT-omgeving eenvoudig beheren?

Ontdek ons handige dashboard

Waar liggen de pijnpunten in uw IT-omgeving? Veel organisaties hebben niet meteen een antwoord klaar op die vraag. En dat is niet verwonderlijk. De huidige data-explosie heeft heel wat IT-teams aangespoord hun IT uit te breiden, maar door die groei is de kans groot dat ze nu het overzicht kwijt zijn. Heeft u al die infrastructuur wel nodig? Of kan uw omgeving elders geoptimaliseerd worden? Met de juiste inzichten stippelt u uw reis uit naar de perfecte hybride cloud.

Analyseer uw omgeving van edge tot cloud

De eerste stap om uw IT-omgeving te optimaliseren? Weten waarover u beschikt, hoe u het gebruikt en waaraan u behoefte heeft. De meeste organisaties hebben on-premises veel IT staan. Toch is dat niet altijd nodig. Aan de hand van een gratis assessment meten onze experts de performance van uw huidige IT-omgeving. Kunt u downsizen? Moet er meer of juist minder naar de cloud? Op basis van deze analyse bespreken we samen met u wat past bij uw behoeften.

Lokaliseer uw pijnpunten

Soms is een optimalisatie van uw IT aan de orde vanwege specifieke oorzaken. Bent u tevreden met uw huidige omgeving, maar treden er storingen of andere problemen op? IT moet op regelmatige basis onderhouden of geüpgraded worden. Door uw omgeving over een bepaalde periode te analyseren, sporen wij eenvoudig voor u op waar het misloopt.

IT moet op regelmatige basis onderhouden worden. Wilt u dit (gedeeltelijk) uitbesteden? Bij H&R hebben we diverse managed services om u te ondersteunen. 

 

Haal inzichten uit momentopnames

Hoe krijgt u de juiste inzichten om een hybride cloud op maat voor uw organisatie te creëren?

  • Onze experts draaien de analysetool on-premises gedurende een afgebakende periode. Dankzij de geautomatiseerde 24/7-monitoring is het mogelijk om op elk moment te meten wat er wanneer gebeurt. Hiervoor maken we gebruik van HPE CloudPhysics, de tool die platformonafhankelijk uw IT-omgeving kan doormeten.
  • Op zoek naar een specifiek issue? De metingen helpen problemen te lokaliseren in tijd en ruimte. Onze experts overleggen de resultaten samen met u, zodat u weet wat er moet veranderen.
  • Bij onregelmatigheden bespreekt het H&R-team de mogelijkheden met u en verrichten we op uw verzoek verder onderzoek.

Nieuwsgierig naar uw ideale IT-omgeving?

Zodra de tool beschikt over voldoende metadata van uw IT, worden er automatisch simulaties gemaakt van uw ideale IT-platform. Onze experts doorlopen met u energie-, cloud-, en andere kostenramingen gebaseerd op de informatie van uw IT-omgeving. Wilt u vervolgens zelf aan de slag met deze inzichten of vertrouwt u liever op het advies en de ondersteuning van onze experts? Deze keuze is aan u.

Bij H&R denken we graag mee over de ideale samenstelling van uw IT. Wilt u over de juiste inzichten beschikken en advies op maat ontvangen? Neem contact op met onze experts. Dan plannen we een analyse van uw huidige omgeving in.

 Lees ook ons blog over de transformatie van uw aankoopproces in drie stappen.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Uw IT-omgeving eenvoudig beheren?