De juiste IT-oplossing in drie stappen

Transformeer uw aankoopproces

Digitale transformatie en de huidige data-explosie gaan hand in hand. Natuurlijk bestaat er door die explosie ook een groeiende behoefte aan nieuwe IT-oplossingen en daar beantwoorden providers maar al te graag aan. Maar te veel opties maken het aankoopproces voor organisaties er niet eenvoudiger op. Integendeel, de snelheid waarmee bedrijven willen innoveren draagt bij aan overhaaste en onnauwkeurige beslissingen. Hoe zorgt u dat u de juiste keuzes maakt in uw aankoopproces? Ontdek de drie stappen.

Stap 1: Bepaal de ideale grootte van uw infrastructuur

Welke workloads draaien waar? Wordt uw omgeving momenteel optimaal benut? Het heeft niet zoveel nut om uw IT-infrastructuur uit te breiden als u geen zicht heeft op de huidige performance. Pas na een evaluatie van uw bestaande omgeving, weet u of een uitbreiding de volgende stap is. Wie weet kunt u kosten drukken door te downsizen.

Reken op H&R om uw huidige IT in kaart te brengen aan de hand van de analysetool HPE CloudPhysics. Hiermee krijgt u zicht op de resources die elke VM nodig heeft om optimaal te werken. U past de grootte van uw omgeving vervolgens aan op basis van betrouwbare data. Zo kunt u tot wel 50% besparen op de kosten.

Stap 2: Simuleer uw nieuwe IT-omgeving

Door inzicht in het kostenplaatje van uw vernieuwde infrastructuur, komt u niet voor verrassingen te staan. Hoeveel zal het kosten om bepaalde applicaties naar de cloud te verhuizen in plaats van ze on-premises te draaien? Is het wel nodig om die verhuizing te doen?

Op basis van onze analyses en adviezen krijgt u simulaties van IT-oplossingen, de mogelijke verdeling van workloads, de bijkomende kosten en meer. Onze experts bespreken de resultaten met u en adviseren u, als u dat wenst, over de meest geschikte infrastructuur.

Door vooraf inzicht te hebben in de kosten van uw gesimuleerde IT-omgeving, komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Stap 3: Maak slimmere IT-keuzes

Zet uw data-based intelligence in om uw IT-planning en aankoopproces te stroomlijnen. Door zorgvuldig in kaart te brengen wat u nodig heeft, maakt u geen onnodige investeringen. Wilt u slechts eenmalig uw IT-omgeving analyseren of bewaart u liever het overzicht door jaarlijkse evaluaties? U beslist zelf.

Bovendien krijgt u zicht op de toekomst. Over vijf jaar zal de wereld er al heel anders uitzien. Met een analyse van uw huidige omgeving en uw datagroei per week of maand kunt u voorspellen hoe uw IT zich moet ontwikkelen om die groei te ondersteunen.

Of u nu uw private cloud wilt transformeren of bepaalde workloads naar de publieke cloud wilt verhuizen, vertrouw op H&R om aan het proces te beginnen met de juiste inzichten. Neem contact op met onze experts om aan de slag te gaan.  

Wilt u niet alleen uw aankoopproces transformeren maar ook uw IT zelf optimaliseren? Lees er alles over in onze blog.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws De juiste IT-oplossing in drie stappen