Slimme analyses, betere prestaties!

Een 360°-assessment van uw IT-omgeving

Jaar na jaar neemt de hoeveelheid en complexiteit van de workloads, data en applicaties toe in uw organisatie. Het risico dat u het overzicht verliest is niet denkbeeldig. Wat draait er momenteel, en vooral: wat draait er goed en waar zijn verbeteringen mogelijk? H&R kan u een antwoord geven op die vragen aan de hand van een kosteloos assessment.

Wat houdt het assessment in?

Het H&R-assessment loopt gedurende een vooraf bepaalde periode – doorgaans enkele weken – en brengt uw IT-infrastructuur gedetailleerd in kaart. Zo krijgt u niet alleen een duidelijk overzicht van mogelijke kwetsbaarheden en problemen, maar ook van waar ze zich voordoen of waardoor ze getriggerd worden. Kortom, u identificeert de bottlenecks en veiligheidsrisico’s in het systeem.

Solide fundamenten voor de toekomst

Met concrete data in de hand kunt u aantonen waar de pijnpunten zich situeren. Dat is belangrijk voor vandaag, maar ook voor morgen. Een futureproof IT-architectuur vergt een solide basis. Het assessment reikt u belangrijke informatie aan om goed onderbouwde keuzes te maken. Welke oplossingen zijn het efficiëntst on-premises en welke in de cloud? Welke investeringen zijn nodig op korte en lange termijn? Welke veranderingen moeten er als eerste doorgevoerd worden?

Een futureproof IT-architectuur vergt een solide basis. Met het assessment kunt u goed onderbouwde keuzes te maken. Welke oplossingen zijn het efficiëntst on-premises en welke in de cloud? U vraagt het gratis assessment hier aan. Over de keuze voor on-premises versus cloud schreven we overigens eerder al dit blog.

 

Wat leveren de inzichten voor u op?

Wellicht bevat uw IT-omgeving nog verouderde workloads, data en applicaties die u niet langer nodig hebt. Die komt u op het spoor dankzij het assessment. Uw systeem wint aan efficiëntie, wat meteen perspectieven opent voor energiebesparingen. Uiteindelijk zal uw IT-omgeving beter presteren, kostenefficiënter en meer toekomstbestendig zijn.

Kies voor een ervaren partner

Dergelijke assessments kennen voor H&R geen geheimen. Naast de analyse geven onze professionals u gericht advies en een roadmap voor de korte en lange termijn. Op verzoek nemen we de volledige implementatie van de optimaliseringen voor onze rekening. Let wel, het assessment levert u inzichten op in de actuele situatie. In een snel evoluerende IT-wereld is het een goed idee dit proces periodiek te herhalen.

Wilt u precies weten hoe uw IT-infrastructuur presteert en waar er verbeteringen en/of besparingen mogelijk zijn? Doe dan een beroep op H&R voor zo’n gratis assessment. Neem contact op met onze experts om uw workloads, data en applicaties te optimaliseren.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Slimme analyses, betere prestaties!