Infrastructure-as-a-Service voor meer innovatie afbeelding

De werkplek van nu

Bij H&R zeggen we wel eens dat IT slechts een commodity wordt wanneer infrastructuur als een dienst wordt afgenomen. Met Infrastructure-as-a-Service maken organisaties resources vrij om te focussen op innovatie. In deze blogpost belichten we drie resources die innovatie aanwakkeren. Wilt u ook het pad effenen voor innovatie? Maak dan meer personeel, budget en technologie vrij met behulp van IaaS.

Personeel om te innoveren 

De verwachtingen vanuit businessperspectief richting IT zijn torenhoog: IT moet innovatie ondersteunen. Tegelijkertijd wordt IT steeds complexer. Steeds meer kennis is nodig om alles te onderhouden. Teams groeien echter niet mee met die complexiteit: de gespecialiseerde IT-kennis vloeit uit organisaties weg.

Voor veel organisaties is dat een goede reden om IaaS te overwegen. Door steeds meer IT af te nemen als een dienst, kunnen ook úw medewerkers weer focussen op eigen sterktes. Geen zorgen over capaciteit of security, want experts kijken voortdurend over uw schouder mee. U geeft met andere woorden de verantwoordelijkheid uit handen.

IaaS zorgt ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan activiteiten die het bedrijf efficiënter en productiever maken. Zo kan uw organisatie zichzelf verder ontwikkelen.

 

Met HPE Nimble Storage dHCI kunt u compute en storage afzonderlijk van elkaar schalen, zodat u uw resources naar behoefte aanschaft.

 

Budget om te innoveren 

IaaS heeft bovendien een aanzienlijke invloed op uw kostenverdeling. In een pay-as-you-go-model betaalt u een vast bedrag per maand. Uw kosten worden zo zeer inzichtelijk en blijven in lijn met de werkelijke behoeften. U vermindert bovendien de kosten om nieuwe omgevingen te testen en te ontwikkelen. Dit geeft uw teams meer vrijheid om te experimenteren en te innoveren.

Technologie om te innoveren 

Tot slot krijgt uw IT-team in een IaaS-model toegang tot de laatste technologie. Dit is mogelijk zonder grote investering. Zo wordt uw organisatie weer een stuk wendbaarder en innovatiever.

Kortom: IaaS maakt verschillende resources vrij en effent zo het pad voor innovatie. Ook iets voor uw organisatie? Wij kunnen er alles over vertellen. Neem contact op met onze experts.

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V. Bekijk de case

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case