HP workstations voor creatieven, architecten en engineers afbeelding

Krachtige IT-apparatuur

H&R is één van de grootste HP workstation leveranciers in Nederland. Door onze ervaring en technische expertise weten wij u van het juiste advies te voorzien. Wij snappen ons product én vooral uw wensen. Door specialistische kennis te combineren met persoonlijke aandacht leveren we workstations die precies doen wat u ervan verwacht. Ingericht naar uw behoeften, passend bij uw organisatie en volledig ready-to-go bij u geïnstalleerd. Een implementatie waar u gedurende de gemiddelde lifecycle (3-6 jaar) probleemloos mee kunt werken.

Ontwerpers, bijvoorbeeld in de media-industrie, maar ook architecten of engineers en consultants stellen hoge eisen aan hun werkplekken. Ze hebben een krachtige laptop of desktop nodig, waar met topsnelheid berekeningen of complexe analyses mee gemaakt worden. Of bijvoorbeeld ingewikkelde grafische ontwerpen. Door middel van onze relaties met alle bekende onafhankelijke softwareleveranciers zoals Adobe, AutoDesk, AutoCAD, en SolidWorks, kunnen wij u als totaaloplosser voorzien. Wij adviseren u over de juiste samenstelling en kunnen op verzoek de systemen configureren, imagen, labellen en testen, alvorens wij deze netjes voor u installeren en afleveren. De workstations van HP inc. zijn uitermate geschikt voor thuiswerkers, want zware taken moeten op iedere locatie uitgevoerd kunnen worden. Als één van de weinige HP Inc. platinum partners bent u bij H&R IT Business Solutions verzekerd van de beste deal, met de grootste, meest persoonlijke service.

Over HP workstations

HP Inc. is wereldwijd de grootste aanbieder van workstations en biedt verschillende typen workstations, waarvan de meest gebruikelijke het desktop model is (qua uiterlijk vergelijkbaar met een standaard PC), daarnaast zijn er de mobile workstations (vergelijkbaar met de notebook) en de all-in-one workstations (scherm en computer in één). De ZBook Fury 15 G7 en ZBook Fury 17 G7 zijn zeer krachtige workstations voor bijvoorbeeld mobiele ontwerpers, architecten en engineers. De desktop workstation modellen zoals de Z2 en Z4 zijn interessante opties voor vaste werkplekken. Met bijpassende monitoren creëert u een werkplek waar het prettig ontwerpen is.

Contact

Wilt u weten welke mogelijkheden HP Inc. u kan bieden en of dit passend is bij uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V.  

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case