Datacenter infrastructuur

Wilt u een Datacenter infrastructuur die optimaal wordt ingericht, beheerd en beveiligd?
H&R staat graag voor u klaar!

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Wilt u advies over de opzet, schaling en beveiliging van uw datacenter? H&R helpt u met optimalisatie van uw datacenter infrastructuur. De netwerkinfrastructuur is het hart van uw organisatie. Bedrijfsprocessen gaan altijd door. Een goede infrastructuur is daarom onmisbaar voor iedere organisatie. H&R Business IT Solutions heeft verschillende diensten binnen datacenter infrastructuur:

Compute

Toenemende hoeveelheid data, betekent toenemende hoeveelheid rekenkracht om dit te verwerken. H&R zorgt voor een infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Storage

Data is waar uw organisatie op draait en daarom is de juiste storage oplossing van vitaal belang. H&R biedt de zekerheid die u nodig heeft.

Lees meer

Networking

Switches, routers, draadloze access points … H&R levert complete network infrastructuren met de juiste switches, goede connectiviteit en toegankelijkheid die past bij de gebruiker.

Lees meer

Network security

U wilt uw bedrijfsnetwerk beschermen tegen alle risico’s en bedreigingen. Met passende network security oplossingen nemen wij deze zorgen graag voor u uit handen.

Lees meer

Back-up & recovery

Voor veel organisaties is het kwijtraken van bedrijfsdata een nachtmerrie. Met de juiste back-ups en een goed disaster recovery plan, voorkomen we dit.

Lees meer

Cloud-oplossingen

Overstappen naar de cloud voor server- en softwarebeheer kan een goed idee zijn. Toenemende hoeveelheid data, betekent toenemende hoeveelheid rekenkracht om dit te verwerken. Wij helpen u graag verder.

Lees meer
Officieel partner van

Wat houdt datacenter infrastructuur precies in?

De infrastructuur van uw datacenter is van groot belang, zowel voor de beschikbaarheid, snelheid als voor de veiligheid van uw data. Het is daarom belangrijk dat de opzet en de schaling van uw servers zo optimaal en kostenefficiënt mogelijk wordt ingericht. De experts van H&R Business IT Solutions helpen u hier graag bij. Met de juiste adviezen en optimalisaties, zorgen we ervoor dat er zowel opslag als kosten worden bespaard.

Zoekt u een partij voor de optimalisatie van uw datacenter infrastructuur? Dan zit u goed bij H&R. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het vak en helpen uw bedrijf graag verder.

Wat valt er allemaal onder datacenter infrastructuur bij H&R?

Om de datacenter infrastructuur van uw bedrijf te optimaliseren, bieden we bij H&R verschillende diensten aan. Zo kunt u op ons rekenen voor compute, storage en networking, maar ook als het aankomt op network security, back-up & recovery en cloud oplossingen helpen we u graag verder. Of het nu gaat om de opzet, schaling of beveiliging van uw datacenter infrastructuur; onze experts staan graag voor u klaar.

 

Meer weten over onze datacenter infrastructuur?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact op

Duurzaamheid bij H&R

Wist u dat we bij H&R duurzaamheid erg belangrijk vinden? Als wij voor u een nieuwe IT infrastructuur opzetten, zorgen wij er dan ook voor dat dit zo duurzaam mogelijk gebeurt. Mocht u op een volledig nieuwe IT omgeving overgaan, dan bieden wij de service aan om de vervangende IT producten op te halen. Uw data wordt verwijderd, de producten worden gerecycled en de restwaarde wordt gedoneerd aan een goed doel. Zo hoeft u zelf geen moeite te doen om een container te regelen om uw oude producten in weg te gooien én kunt u een goed doel steunen. Wat ook niet onbelangrijk is om te weten: vaak als producten worden geleverd, eindigt u met heel veel restkarton en – plastic. Wij hergebruiken onze dozen en luchtkussens steeds opnieuw; wel zo handig! Zo zetten we samen enkele stappen naar een groenere wereld.

Datacenter infrastructuur en meer

Naast dat we uw bedrijf graag helpen met het optimaliseren van de datacenter infrastructuur, kunt u ook voor diverse andere vormen van IT dienstverlening bij ons terecht. Ook kunt u op ons rekenen voor alles wat komt kijken bij werkplekinrichting. Uiteraard kunnen we de verschillende diensten combineren; we staan graag van A tot Z voor u klaar.