Data, de valuta van uw business transacties

Data-opslag en beveiliging, dat doe je niet alleen in functie van de dagelijkse business of om in lijn te zijn met de wetgeving op dataopslag. Want wie zijn data omzet in waardevolle inzichten, is zijn concurrenten steeds een stapje voor. Data is het nieuwe goud.

Een golf van data komt op ons af

AI en augmented reality, machine learning, IOT of 5G, … Al deze nieuwe technologieën hebben een aanzienlijk potentieel, maar brengen ook een flinke berg data met zich mee. Zie het als het vinden van een goudader. Hoe groot de rijkdom ook is, als je niet in staat bent het goud te ontginnen en veilig te bewaren, dan sta je nergens.

In veel bedrijven is de dataopslag versnipperd, verlopen de workloads allesbehalve efficiënt, of is het systeem traag en log. En worden uw gegevens wel voldoende beveiligd? Of centraal beheerd? En wat als u uw data moet migreren naar een andere locatie, of (deels) naar de cloud?

Wie zijn data omzet in waardevolle inzichten, is zijn concurrenten steeds een stapje voor. 

 

Reden te meer dus om uw huidige storage-infrastructuur grondig te evalueren en klaar te maken voor de data-golf van morgen. Alleen zo kunt u in staat zijn nieuwe kansen te grijpen.

Dell EMC PowerStore

De PowerStore, het storage-platform van Dell EMC, werd ontwikkeld onder het motto: “Je kan de toekomst niet voorspellen, maar je infrastructuur kan wel klaar voor zijn voor de uitdagingen van morgen.”

Deze storage-infrastructuur is horizontaal en verticaal schaalbaar. De reken- en opslagcapaciteit kan dus eenvoudig en onafhankelijk van elkaar worden uitgebreid. Nieuwe schijven worden bijvoorbeeld automatisch geconfigureerd in intelligente clusters, en de prestaties, efficiëntie en beschikbaarheid worden automatisch aangepast aan uw data-strategie.

De integratie met VMWare zorgt voor flexibiliteit en een betere data-mobiliteit, waardoor de data op de meest efficiënte manier wordt opgeslagen. Dat vertaalt zich direct in een lager energieverbruik. Daarbij houdt u de kosten laag dankzij een always-on data-reductie van 4:1.

Kies de juiste data-opslag en strategie met H&R Business IT Solutions

Efficiënte data-opslag begint bij de juiste storage-strategie en architectuur. Maar zonder externe hulp is het niet evident de beste keuzes te maken. H&R begeleidt u bij dit traject.

Onze experts nemen de implementatie en het verdere onderhoud voor hun rekening. In nauwe afstemming met uw wensen. We zorgen dat uw data veilig en efficiënt wordt opgeslagen, dat ze goed toegankelijk is, en dat de workloads efficiënt verlopen.

Onze engineers kennen de mogelijkheden en best practices, en zijn dagelijks bezig met alle facetten van dataopslag. Zij helpen u de bedrijfsdata op een veilige en logische manier op te slaan, maar vooral ook om deze om te zetten in kennis en inzicht.

Met de juiste data-opslag en strategie bent u klaar voor de data-golf van morgen. Want uw bedrijfsdata wordt pas echt waardevol wanneer u er slimme inzichten uithaalt over uw business. Neem vandaag nog contact op met onze experts. Samen zetten we de eerste stap naar een efficiënte data-strategie en halen we meerwaarde uit uw bedrijfsdata.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Data, de valuta van uw business transacties