Data: het kloppend hart van uw organisatie?

Hoe de juiste storage oplossing zorgt voor een stevig fundament onder uw organisatie.

Data is goud, wordt er al jaren gezegd. Het kloppend hart van bedrijven wordt gevormd door data. Daarom is het belangrijk hier zorgvuldig mee om te gaan. Vaak is het nadeel van deze zorgvuldigheid dat de data niet vlot beschikbaar is. Of dat opslag versnipperd plaatsvindt. Juist nu de hoeveelheid data zo explosief groeit kan de opslag ervan de groei vaak niet meer bijbenen. Dit leidt tot versnipperde opslag die lang niet altijd veilig is.

Alle data bewaren?

Hoe zorg je er dan voor dat data overzichtelijk bewaard wordt? Welke data is relevant om te bewaren en wat is niet meer nodig en kan weg? Hoe voorkom je dat je data gehackt wordt? Sluit uw storage oplossing bijvoorbeeld nog steeds aan bij de steeds complexer wordende vraagstukken rondom dataopslag? Verloopt transport van data vlot genoeg?

H&R Business IT Solutions adviseert u graag over de voor u best passende storage oplossing. Maar we gaan graag een stukje verder: we kunnen u ook helpen bij de implementatie en natuurlijk het beheer. Hoe dan ook begint ieder vraagstuk met een inventarisatie van uw wensen en het in kaart brengen van uw doelen. Waar ontwikkelt uw organisatie zich naartoe? En wat wilt u in dit traject met uw data?

Met de juiste data-opslag en strategie bent u klaar voor de data-golf van morgen. Want uw bedrijfsdata wordt pas echt waardevol wanneer u er slimme inzichten uithaalt. 

 

Wij helpen u om uw huidige storage-infrastructuur grondig te evalueren en klaar te maken voor de data-golf van morgen. Alleen zo kunt u in staat zijn nieuwe kansen te grijpen.

Mogelijkheden

Afhankelijk van waar uw organisatie staat, is er een passende storage oplossing. Bij Dell zijn bijvoorbeeld een drietal midrange storage oplossingen beschikbaar: Dell EMC PowerStore, Dell EMC Unity XT en Dell EMC SC Series. Alle drie met opslagcapaciteit en een performance niveau dat aansluit bij uw wensen.

Dell EMC Powerstore

Deze storage-infrastructuur is horizontaal en verticaal schaalbaar. De reken- en opslagcapaciteit kan dus eenvoudig en onafhankelijk van elkaar worden uitgebreid. Nieuwe schijven worden bijvoorbeeld automatisch geconfigureerd in intelligente clusters, en de prestaties, efficiëntie en beschikbaarheid worden automatisch aangepast aan uw data-strategie.

De integratie met VMWare zorgt voor flexibiliteit en een betere data-mobiliteit, waardoor de data op de meest efficiënte manier wordt opgeslagen. Dat vertaalt zich direct in een lager energieverbruik. Daarbij houdt u de kosten laag dankzij een always-on data-reductie van 4:1.

Dell EMC Unity XT serie

De Unity XT serie is beschikbaar in all-flash en hybrid-flash. Voordeel is dat ze SSD’s combineren met HDD’s. En met de mogelijkheden van datacompressie en deduplicatie zijn deze optimaal voor organisaties met veel koude data.

Dell EMC SC serie

Deze serie is beschikbaar in all-flash en hybrid-flash en geschikt voor synchrone data replicatie. Ze zijn dan ook goed toepasbaar voor organisaties met behoefte aan hoge beschikbaarheid.

Vervolgstappen

Het komt vaak voor dat gekozen wordt voor de korte termijn en dat er snel een storage oplossing wordt aangeschaft. Dat is niet waar we bij H&R voor staan. We willen dat onze klanten een weloverwogen oplossing kiezen, waar ze mee vooruit kunnen. Dat wilt u met uw organisatie tenslotte ook. De ervaring leert dat we juist bij een grondiger advies zoveel informatie kunnen verschaffen, dat u met de uiteindelijke oplossing nog jaren vooruit kunt. De juiste storage oplossing is nu eenmaal essentieel voor een sterke infrastructuur.

Daarbij kunnen onze experts, in lijn met uw wensen, de implementatie en het verdere onderhoud voor onze rekening nemen. We zorgen daarbij vanzelfsprekend voor veilige opslag van uw data.

En heeft u vervolgens een vraag? Dan hebben we bij H&R zoveel specialistische kennis in huis dat we u ook daarbij verder kunnen helpen. Natuurlijk weten we niet alles. Dus komen we er niet uit? Dan schakelen we met onze partners voor de voor u beste oplossing. Neem contact op voor een oriënterend gesprek of duik gelijk de diepte in met een van onze specialisten. We helpen u graag!

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Data: het kloppend hart van uw organisatie?