Ontwerp met de snelheid van uw ideeën

Met uw ontwerpen genereert u veel data

Met het ontwerpen van complexe architectuur of het bewerken van animaties of video’s genereert u veel data. Uw systeem moet dit allemaal kunnen verwerken. Als u profiteert van een creatieve flow, waarbij u snel uw ontwerpen wilt neerzetten wilt u niet gehinderd worden door trage systemen. Dat haalt je direct uit je concentratie en is frustrerend. Naast de snelheid van uw systemen moet u bovendien ook rekening houden met de storage oplossing die u kiest. Tegenwoordig groeit de hoeveelheid data exponentieel. Maar wat is nu voor uw werk het verstandigst? Met welke grafische kaarten kunt u mooie ontwerpen maken? En welke apparatuur past bij uw bedrijfsgrootte en soort werk? In dit artikel helpen wij u een stap in de goede richting.

Creatieven hebben baat bij betrouwbare systemen

De verbeeldingskracht van ontwerpers is onbegrensd. Alles kan en alles mag. Dan is het natuurlijk fijn dat, wanneer je je ideeën uitwerkt, je tijdens dit creatieve proces ondersteund wordt door een goed werkende grafische kaart. Een kaart die je ontwerpen mooier maakt en je inspireert door details en zelfs lichtinval te genereren. De RTX 40 serie van NVIDIA heeft zelfs raytracing, die simuleert hoe licht zich gedraagt. Daarbij zorgt de Ada Lovelace-architectuur voor snellere prestaties en AI-aangedreven graphics. Deze kaarten zorgen voor vloeiende 3D-ontwerpen en soepele realistische structuren.

Platform helpt bij ontwerpen

Niet alleen uw verbeeldingskracht is eindeloos; de aantallen tools, apps en websites waar u informatie vandaan kunt halen is dat ook. En dat is mooi, maar kan ook overweldigend zijn. Dan helpt het als er een platform is waar de juiste tools gegroepeerd staan. Op het NVIDIA Studio-platform vindt u creatieve apps, inspirerende video’s en tutorials om zelf geïnspireerd te raken.

Uw kennispartner

Bij H&R zijn we geïnteresseerd in uw uitdagingen voor de nabije toekomst. Pas als we die goed in kaart hebben, bekijken we samen met u wat de best passende oplossing is. We hebben veel kennis en specialisten in huis. En indien nodig zijn de lijnen met onze vendoren kort. Met elkaar weten we namelijk veel meer, vindt u ook niet? Wilt u eens bespreken welke grafische kaarten het beste bij uw werk passen? Of hoe u de juiste storage oplossing kiest? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Ontwerp met de snelheid van uw ideeën