HP workstations voor zware taken

Krachtige notebooks

H&R is één van de grootste HP workstation leveranciers in Nederland. Door onze ervaring en technische expertise weten wij u van het juiste advies te voorzien. Wij snappen ons product én vooral uw wensen. Door specialistische kennis te combineren met persoonlijke aandacht leveren we workstations die precies doen wat u ervan verwacht. Ingericht naar uw behoeften, passend bij uw organisatie en volledig ready-to-go bij u geïnstalleerd. Een implementatie waar u gedurende de gemiddelde lifecycle (3-6 jaar) probleemloos mee kunt werken.

Ontwerpers, bijvoorbeeld in de media-industrie, maar ook architecten of engineers en consultants stellen hoge eisen aan hun werkplekken. Ze hebben een krachtige laptop of desktop nodig, waar met topsnelheid berekeningen of complexe analyses mee gemaakt worden. Of bijvoorbeeld ingewikkelde grafische ontwerpen. Door middel van onze relaties met alle bekende onafhankelijke softwareleveranciers zoals Adobe, AutoDesk, AutoCAD, en SolidWorks, kunnen wij u als totaaloplosser voorzien. Wij adviseren u over de juiste samenstelling en kunnen op verzoek de systemen configureren, imagen, labellen en testen, alvorens wij deze netjes voor u installeren en afleveren. De workstations van HP inc. zijn uitermate geschikt voor thuiswerkers, want zware taken moeten op iedere locatie uitgevoerd kunnen worden. Als één van de weinige HP Inc. platinum partners bent u bij H&R IT Business Solutions verzekerd van de beste deal, met de grootste, meest persoonlijke service.

Over HP workstations

HP Inc. is wereldwijd de grootste aanbieder van workstations en biedt verschillende typen workstations, waarvan de meest gebruikelijke het desktop model is (qua uiterlijk vergelijkbaar met een standaard PC), daarnaast zijn er de mobile workstations (vergelijkbaar met de notebook) en de all-in-one workstations (scherm en computer in één). De ZBook Fury 15 G7 en ZBook Fury 17 G7 zijn zeer krachtige workstations voor bijvoorbeeld mobiele ontwerpers, architecten en engineers. De desktop workstation modellen zoals de Z2 en Z4 zijn interessante opties voor vaste werkplekken. Met bijpassende monitoren creëert u een werkplek waar het prettig ontwerpen is.

Voor wie is een workstation geschikt?

Mensen die hoge eisen stellen aan hun laptop hebben profijt van een workstation. Denk hierbij aan zwaar rekenwerk door intensieve analyses, of bijvoorbeeld complexe ontwerpen of professionele animaties. Afhankelijk van de werkzaamheden heb je behoefte aan een krachtige processor en solide videokaarten, zoals te vinden zijn in de NVIDIA Quadro serie.

  • Programmeurs
  • Data scientists
  • Engineers
  • Grafisch ontwerpers
  • Architecten
  • Ontwikkelaars

Contact

Wilt u weten welke mogelijkheden HP Inc. u kan bieden en of dit passend is bij uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws HP workstations voor zware taken