Grip op uw installed base?

Met HP ProActive Insights krijgt u realtime inzicht in de status van devices

Realtime inzicht in de status van devices

Het is voor iedere IT-afdeling een aardige uitdaging om alle devices die in de organisatie aanwezig zijn, te beheren. Niet alleen fluctueert het medewerkersbestand, maar met de enorme hoeveelheid data die tegenwoordig circuleert komen er uitdagingen bij. Denk alleen al aan het beschermen van uw klantdata, of de data die uw eigen organisatie nodig heeft om te functioneren. Met HP ProActive Insights is nu een slimme oplossing beschikbaar die u helpt inzicht te krijgen in uw installed base, deze te optimaliseren, problemen te voorkomen en bedrijfsprestaties te verbeteren. En dat allemaal realtime!

Beheer en performance inzichtelijk

Vaak ontbreekt het aan voldoende inzicht in de performance en het gebruik van devices. Naast het beheer ervan is dit natuurlijk noodzakelijk. Bijvoorbeeld om downtime te kunnen voorspellen, maar ook om te kunnen besparen op kosten en apparaten tijdig te vervangen, of om een beter passend device toe te kennen aan een medewerker.

Doordat dit inzicht ontbreekt, worden IT-apparaten vaak ‘automatisch’ na drie jaar vervangen. Niet duurzaam en onnodig kostenverhogend. Daarbij daalt het aantal service calls van medewerkers wanneer proactief issues kunnen worden opgespoord én verholpen.

Proactief plannen en slim investeren

Met de fleet management tool ProActive Insights van HP wordt het mogelijk om zelfs realtime inzicht in uw devices te krijgen. Het is een AI-gedreven tool, die cloud-based en multi-vendor geschikt is om inzichten in uw IT-apparatuur te verkrijgen. Dit kan helpen downtime te voorspellen, of om het aantal service calls te verkleinen, door proactief en remote detectie en diagnose van issues te realiseren. De tool geeft bovendien waardevolle inzichten in trends en capaciteit, waarmee u vooraf beter kunt plannen en investeren in de juiste IT-middelen. Hiermee verstevigt u direct uw concurrentiepositie en verbetert u uw bedrijfsresultaten. En nu duurzaamheid verder gaat dan alleen maar mooie dromen, is het natuurlijk niet meer van deze tijd om devices te vervangen, omdat de kalender aangeeft dat het tijd is en niet, omdat het echt noodzakelijk is.

Maximaliseren lifecycle

Met ProActive Insights wordt het maximaliseren van de lifecycle dermate eenvoudig, dat niet alleen kostenbesparing simpel te realiseren is, maar ook het milieu minder belast wordt. Een apparaat gaat immers langer mee als het goed onderhouden wordt. H&R is bovendien gecertificeerd reparateur van HP devices. Hiermee halen we het beste uit uw IT-apparatuur. Als deze namelijk echt end-of-live zijn kan het toch duurzamer zijn om uw oude hardware te vervangen. Denk aan een energieverslindende accu of bijvoorbeeld trage systemen, die impact hebben op de duurzame oplossingen verderop in uw organisatieproces. Wij nemen dan uw oude hardware voor u in en verwerken deze vervolgens op de meest duurzame manier.

Voordelen HP ProActive insights

Kortom, realtime inzicht in de aanwezige devices biedt u vele voordelen. We zetten de belangrijkste nogmaals op een rij.

Inzicht en beheer

AI-gedreven tool, die cloud-based en multi-vendor geschikt is om inzichten in uw IT-apparatuur te verkrijgen. Dat maakt beheer en monitoring stukken eenvoudiger.

Efficiëntere begroting

Voorspellen van downtime door inzicht in de performance, of remote opsporen van issues. Via inzicht in trends en capaciteit efficiëntere begroting van IT-middelen mogelijk.

Maximaliseren lifecycle

Door realtime inzicht kan reparatie of juist het langer aanhouden van een device, een betere keuze zijn dan vervanging.

Realtime bescherming

Inzicht in aanwezigheid devices in de organisatie en bescherming van data.

Wil je meer informatie?
HP ProActive Insights