Fijne devices van HP afbeelding

Werkplezier neemt toe

Een goed ingerichte werkplek verhoogt het werkplezier. Met een snelle laptop, voorzien van voldoende storage en rekenkracht is het nu eenmaal prettiger werken dan met trage, verouderde spullen. Bovendien zijn nieuwe devices zuiniger in gebruik. En als medewerkers lekker werken stimuleert dat de productiviteit. Een win-win-situatie!

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het helpen om vacatures eerder te vervullen als werkzoekenden weten dat er in uw bedrijf met fijne devices gewerkt wordt. Zeker nu het hybride werken blijvend is, helpt het als zowel op kantoor als thuis de werkplek voorzien is van materiaal van goede kwaliteit. Devices waarop berekeningen sneller gaan, het scherm je ogen niet moe maakt en ook presentaties of vergaderingen soepeler verlopen.

Bij een goede werkplekinrichting zijn er diverse oplossingen beschikbaar.

 

Duurzaam partnership

Bij H&R werken we voor de inrichting van uw werkplekken graag samen met onze vendor HP. In 2020 was bijvoorbeeld 41% van de circulaire materialen in HP-producten en -verpakkingen afkomstig van hernieuwbare en duurzame bronnen. Sinds 2016 zet HP zich in om plastic dat in zee dreigt te belanden (ocean-bound) te verminderen via het proefprogramma in Haïti. Hiermee zijn meer dan 60 miljoen flessen verzameld die anders in de oceaan waren beland. Dit plastic is verwerkt in notebooks, displays, mobile workstations en Enterprise Chromebooks.

Bij H&R vinden we het belangrijk en zelfs noodzakelijk dat bij de aanschaf van nieuwe devices ook goed nagedacht wordt over mogelijkheden die minder belastend zijn voor het milieu. Het werkt tenslotte in alle opzichten beter op een laptop die gemaakt is van zoveel mogelijk gerecycled materiaal en waarbij oog is voor de hele keten waarin dit gebeurt. Juist bij de aanschaf van nieuwe devices is het een goed moment om hierbij stil te staan.

Notebooks

De HP Elitebook 850 G8 bijvoorbeeld, bevat minstens 35,7% gerecycled plastic. Daarbij kan 96,4% van de laptop en zijn onderdelen hergebruikt worden. In deze laptop zijn diverse onderdelen vervangbaar, zoals het geheugen, de storage, processor en display. Hiermee heeft deze laptop de hoge eisen van een EPEAT gold registratie gekregen.

Workstations

Voor werkzaamheden die meer eisen van een device heeft HP workstations ontwikkeld die zo goed mogelijk voldoen aan de hoge duurzaamheidseisen die het bedrijf zichzelf oplegt. Een mooi voorbeeld hiervan is de HP ZBook Fury. De G8 bijvoorbeeld, bevat minstens 14,5% gerecycled plastic en 93,5% van het product met bijbehorende onderdelen zijn recyclebaar. De ZBook Fury heeft een gouden EPEAT label gekregen in 2021.

Reparaties door H&R

Duurzame devices lijken vaak niet de allergoedkoopste keuze, maar dat is schijn. Ze verbruiken minder energie en gaan veel langer mee dan reguliere apparaten. Omdat de gebruikte materialen zo lang mogelijk in gebruik blijven, dragen ze bovendien bij aan een circulaire economie. Bij H&R zijn we gecertificeerd partner van HP en mogen we daarom uw notebooks repareren. Zo gaan ze nog langer mee!

Wilt u weten met welke devices u het werkplezier in uw organisatie vergroot? Of zelfs vacatures sneller mee vervult? Wij adviseren u graag over wat het beste bij uw bedrijfsfilosofie past!

Bij H&R Business IT Solutions hechten we veel belang aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom denken we graag met u mee over oplossingen die duurzaam gemaakt zijn en daardoor ook uw organisatie tot een toekomstbestendige onderneming maken.

Neem contact op met onze experts. 

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V. Bekijk de case

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case