Comfortabel werken afbeelding

Een systeem dat zich aanpast

Schakelen tussen meetings, samen aan een document werken, je zonder onderbrekingen verplaatsen van de ene ruimte naar de andere, hybride en vooral veilig werken: tegenwoordig is flexibiliteit een veelgebruikte competentie van u en uw medewerkers. Maar hebben de notebooks die gebruikt worden net zoveel aanpassingsvermogen? Lukt het om u tijdens een conference call naadloos naar een andere ruimte te verplaatsen, zonder verlies van uw (veilige!) verbinding?

H&R is topleverancier van Dell notebooks, zoals bijvoorbeeld de Dell Latitude: deze serie is gemaakt voor de flexibele werknemer die gewend is om vloeiend te schakelen tussen diverse taken. De laptops zijn geschikt om veilig te werken door diverse ingebouwde security functies, zoals ‘meekijkdetectie’ en slimme mogelijkheden voor veilige connectiviteit.

Vanzelfsprekend is gedacht aan een solide batterij en een ingebouwd Intel Pentium-i7 systeem voor snelle uitvoering van verschillende taken. Samen met toenemende aandacht voor duurzamere productie en mogelijkheden voor recycling zorgen deze laptops ervoor dat ook u en uw medewerkers klaar zijn voor de vereisten van de hedendaagse uitdagingen op werkgebied.

Optimalisatie gebaseerd op AI

Met Dell Optimizer leert uw notebook automatisch hoe u werkt en past het systeem daarop aan. Deze functionaliteit is gebaseerd op vernuftige AI-techniek en zorgt voor beter geluid en betere audio, maar ook betere connectiviteit zodat u niet onderbroken wordt tijdens een conference call. Juist omdat we zelf zo snel en vaak schakelen tussen verschillende taken is het fijn als een laptop daarvan leert én zich automatisch aanpast aan je gedrag. Daarmee creëer je automatisch een zeer gepersonaliseerde werkplek. Voeg daar de mogelijkheid aan toe om automatisch over te schakelen naar een krachtiger netwerk indien dat beschikbaar komt en uw productiviteit neemt met sprongen toe.

Advies op maat

Wij kunnen u door onze ervaring en technische expertise van het juiste advies voorzien, afhankelijk van de eisen die u stelt aan de werkplekken in uw organisatie. We adviseren u dan ook graag over de beste samenstelling en kunnen op verzoek de systemen configureren, imagen en testen, alvorens wij deze netjes bij u installeren. Wilt u weten welke mogelijkheden Dell u kan bieden en of dit passend is bij de werkzaamheden die de medewerkers in uw organisatie verrichten? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V.  

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case