Vlot inspelen op vraag naar verschillende devices? afbeelding

Besteed (deel) IT-beheertaken uit

Op een IT-afdeling is de werkdruk hoog. De verantwoordelijkheid voor het draaiend houden van het bedrijf is vaak van immens belang. Daarbij breidt het takenpakket zich steeds verder uit. Ooit was het voldoende om werknemers te voorzien van dezelfde desktop met wat algemene software. Tegenwoordig worden devices veel preciezer afgestemd op het takenpakket van de werknemer, speelt security een grote rol en worden bedrijfsprocessen steeds meer geautomatiseerd, om maar enkele taken te noemen. 

Daarbij gaan technologische ontwikkelingen razendsnel. En dus moet iedere organisatie in een hoog tempo innoveren om de concurrentie voor te blijven. Die ontwikkeling heeft bijna altijd een technologische component. De IT-manager is dan ook een onmisbare schakel in het innovatieproces van ieder modern bedrijf. Maar heeft u daar wel tijd voor? Lukt het u om u voldoende te mengen in de diverse ontwikkelingsprojecten? Of bent u veel tijd kwijt met het uitzoeken en aanschaffen van de juiste devices? Houd u tijd over voor echte innovatie? Als daarop uw antwoord ‘nee’ is, dan is het tijd om (een deel van) uw IT-taken uit te besteden. Wij kunnen u uitzoekwerk besparen en u helpen door een deel van uw werkzaamheden uit handen te nemen. Dan kunt u zich weer richten op wat écht belangrijk is voor de ontwikkeling van uw organisatie. 

U behoudt de controle

Beheertaken uitbesteden lijkt synoniem te zijn aan het verlies van controle. IT-verantwoordelijken kunnen de angst hebben dat ze geen zicht meer hebben op de manier waarop hun IT wordt ingericht en beheerd. Dat lijkt logisch. Toch is het dat niet. Wij zorgen er namelijk voor dat we sámen met u bespreken hoe u de zaken geregeld wilt hebben. Pas daarna voeren we het plan uit. Precies zoals met u is afgesproken. 

Uitgepakt leveren van uw bestelde devices, autopilot ready en op locatie aansluiten zijn voorbeelden van taken waarmee we u kunnen ontzorgen. We kunnen ook apparatuur voor u op voorraad houden. Zodra u devices nodig heeft, besteld u uit uw eigen voorraad bij ons. En wij vullen die direct aan. Zo zit u nooit zonder. Ook als u voor een directielid bijvoorbeeld een EliteBook nodig heeft en voor een administratief medewerker liever een gangbaarder model als een Chromebook met een korte oplaadtijd. 

Duurzaam is vanzelfsprekend

Daarbij zal uw bedrijf haar steentje bij willen dragen om onze planeet zo gezond mogelijk te houden. Bij H&R groeit de aandacht voor een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering in elk geval met de dag. Wij hergebruiken daarom onze kartonnen dozen en luchtkussens. Als we devices leveren nemen wij dus alle verpakkingsmaterialen weer mee. Ook daarmee ontzorgen wij u. We kunnen tevens uw HP Inc. apparatuur repareren. Daartoe zijn we gecertificeerd, want een reparatie moet natuurlijk wel deskundig gebeuren. Het scheelt niet alleen in het milieu, maar ook in uw portemonnee. Wist u overigens dat wij u kunnen adviseren bij het kiezen van een zo duurzaam mogelijke laptop? HP Inc. loopt hierin voorop en heeft bijvoorbeeld ‘s werelds eerste Chromebook gemaakt van plastic dat anders in de oceaan terechtgekomen zou zijn. Daar bovenop bevat de behuizing 75 procent gerecycled aluminium én is het keyboard gemaakt van 50 procent gerecycled plastic. Dat is uniek. Wilt u ook een zo duurzaam mogelijke keuze maken? Wij helpen u daar graag bij.

Het begint bij persoonlijk contact

We hebben bij H&R persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Als we de samenwerking aangaan, bouwen we direct een mooie band op. Dat zorgt ervoor dat we elke denkbare situatie kunnen herkennen en u proactief benaderen. Het gevolg? Een oplossing die volledig op maat voor u gemaakt is.

Wilt u ook advies op het gebied van devices voor uw werknemers? Zoekt u informatie op het gebied van ontzorging, werkplekinrichting en duurzame keuzes specifiek toegespitst op uw branche en situatie? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V. Bekijk de case

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case