Stap nu over op Windows Server 2019

Microsoft heeft aangekondigd dat het vanaf 14 januari 2020 de Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 niet langer gaat ondersteunen. Maakt u gebruik van de genoemde Server, dan is het noodzakelijk om over te stappen naar Windows Server 2019. Doet u dat niet? Dan riskeert u een behoorlijk beveiligingsrisico, aangezien Microsoft voor dit besturingssysteem geen beveiligingsupdates meer gaat ontwikkelen.

Wat zijn de gevolgen voor het beëindigen van de ondersteuning

Doordat er geen updates meer worden ontwikkeld loopt u risico, dat uw bedrijfsgegevens verloren gaan of op straat komen te liggen. Wat kan leiden tot onnodige kosten en schade voor uw organisatie.

Waarom moet u overstappen op Windows Server 2019

De drie belangrijkste redenen waarom u zouden moeten overstappen op Windows Server 2019:

  • Het gevaar van cybercrime. De laatste jaren is deze vorm van criminaliteit sterk toegenomen. Uit onderzoek van Achmea blijkt dat 50% van de organisatie in het MKB te maken heeft met cybercrime. Ondanks deze toenamen maakt, maar 23% van het MKB zich hierover zorgen.
  • Verbeteren van IT-efficiëntie. Windows Server 2019 stelt u instaat om te voldoen aan de huidige IT-eisen. Waardoor uw legacy-systemen krachtig en flexibel is, wat ervoor zorgt dat efficiëntie toeneemt binnen uw organisatie.
  • Klaar voor de cloud. Windows Server 2019 biedt u de mogelijkheid om zonder vertraging te profiteren van cloudservices.

Vergelijk de functies van verschillende Windows Server versies.

Microsoft heeft de verschillende functionaliteiten in een duidelijk overzicht weergegeven. Vergelijk hier de functies van de verschillende Windows Servers. Hierdoor kunt u direct zien welke versie voor uw organisatie van belang is. Onderwerpen die onder andere worden behandeld zijn:

  • Functionaliteiten die passen bij het moderniseren van de infrastructuur van uw datacenter.
  • Moderniseer uw beveiliging door bescherming van uw datacenter.
  • Stel ontwikkelaars en IT-professionals in staat native cloudapplicaties te ontwikkelen en apps te moderniseren via containers en microservices.

Advies over Windows Server 2019

H&R Business IT Solutions helpt u graag bij het overstappen naar Windows Server 2019. Heeft u vragen hoe u het beste kunt overstappen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Stap nu over op Windows Server 2019