Power BI

Ontdek de kracht van data

Bij H&R Business IT Solutions hebben we altijd voorop gelopen in het veilig en beschikbaar stellen van data. Nu zetten we een stap verder: van data naar inzicht. Met de integratie van PowerBI transformeren we ruwe data in heldere, actiegerichte inzichten die je bedrijfsvoering kunnen herdefiniëren.

Van doel naar resultaat

Data verzamelen is één ding, maar echte waarde ontstaat wanneer je deze kunt interpreteren en toepassen. Wij helpen je niet alleen bij het vaststellen van doelstellingen maar maken deze ook meetbaar. Met onze datagedreven methodes en de kracht van PowerBI zet je duidelijk meetbaar koers naar die stip op de horizon — niet alleen met snelheid maar met ongekende precisie.

Je partner in de datagedreven toekomst

Adoptie van een datagedreven werkwijze is een reis. H&R is hierin je navigator en rechterhand. Samen zorgen we ervoor dat elk onderdeel van je bedrijf profiteert van betrouwbare data en diepgaande analyses. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, het verhogen van klanttevredenheid, of het aandrijven van innovatie, onze tools en expertise bieden concreet en realtime inzicht in je reis en zijn daarmee de sleutel tot het succesvol behalen van je doelstellingen.

Bereik meer met minder moeite

Met de visuele dashboards en interactieve rapporten van PowerBI kun je complexe data eenvoudig inzichtelijk maken en delen binnen je organisatie. Beslissingen worden sneller genomen, met meer vertrouwen en op basis van concrete informatie. Zo verander je je eigen data in daadwerkelijke waarde voor je organisatie.

Visuele dashboards en interactieve rapporten maken complexe data inzichtelijk. Dit helpt direct om beslissingen sneller te nemen gebaseerd op concrete informatie uit je eigen bedrijfsdata.

Wil je ook je data omzetten in waardevolle inzichten?

Verhoog efficiëntie op team- of organisatorisch niveau, verlaag kosten, genereer meer inkomsten of zet concrete stappen in de innovatie van je bedrijf. Benut de volledige kracht van je data met H&R — Waar je data goud waard is, en inzichten onbetaalbaar.

Onze experts helpen je graag met een helder stappenplan en garanderen je met de kracht van PowerBI een actueel inzicht in alle facetten van je bedrijf. Daarmee kun je gefundeerd een roadmap uitstippelen om je doelen te prioriteren én te behalen. Maak kennis met de mogelijkheden en vraag om een oriënterend gesprek met onze experts. Wij bekijken graag samen met jou hoe ook jij waardevolle inzichten haalt uit je bedrijfsdata.

Wil je niet alleen realtime inzicht in de belangrijkste peilers van je organisatie, maar ook weten hoe we je data optimaal kunnen beheren? Oriënteer je dan bijvoorbeeld op welke vorm van beheer van je IT-omgeving jou de rust geeft om te focussen op de ontwikkeling van je organisatie.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Power BI