Overstappen naar Windows 10

U werkt onveilig!

Kunt u het permitteren dat uw medewerkers op een onveilige computer werken? Werkt u binnen uw organisatie met Windows 7? Dan loopt uw organisatie een groot risico om getroffen te worden door beveiligingsrisico’s vanaf 1-1-2020. De support op Windows 7 loopt vanaf 1-1-2020 af, waardoor u belangrijke beveiliging updates misloopt vanuit Microsoft vandaan. Hierdoor wordt Windows 7 een onveilig platform om op te werken, denk aan data lekken, in-build virusscanner (Windows Defender) die bepaalde virussen niet ziet, Windows Firewall die bepaalde hacker aanvallen niet kan tegenhouden.

Gevolgen voor uw organisatie

Doordat uw organisatie nog niet werkt met Windows 10, loopt u onnodig risico. De gevolgen voor uw organisatie kunnen enorm zijn. U bent vanaf 1-1-2020 een makkelijk doelwit om getroffen te worden door allerlei soorten virussen en andere vormen van schade aan uw organisatie. Pieter van Kekem, Planning & Coördinatie bij H&R, “geeft aan dat de kans op een data lek enorm toeneemt en dit relatief simpel kan worden opgelost door over te stappen op Windows 10.”

H&R helpt u overstappen

Jack Hopman, System Engineer bij H&R, verteld hoe hij relaties helpt met het overstappen naar Windows 10.

“Allereerst gaan wij aan de slag om een inventarisatie te maken van de IT omgeving. Hier worden belangrijke elementen zoals: hardware, software en security vast gesteld die van invloed zijn voor het overstappen op Windows 10. Vervolgens brengen wij advies uit en gaan we aan de slag om uw IT omgeving te voorzien van Windows 10.”

Inventariseren van uw IT omgeving

“Wij inventariseren of de hardware stabiel genoeg is om over te stappen of constateren dat de hardware bijna end of life is. Waardoor mogelijk een investering in uw hardware voordeliger is dan nieuwe Windows 10 licenties aanschaffen voor uw huidige hardware. Verder bekijken we of de security nog up te date is. Mocht dit niet het geval zijn, wij zijn Platinum Partner bij ESET en kunnen hierdoor snel en effectief uw organisatie beveiligen.”

Weet u of dat uw applicaties en tools, waar u op dit moment gebruik van maakt, ook werkzaam zijn op Windows 10? Er zijn namelijk applicaties die moeten worden geüpdatet voordat ze operationeel zijn voor Windows 10. Ook kan het gehele software pakket stoppen met het geven van ondersteuning en support van Windows 7. U kunt dit gemakkelijk navragen bij uw leverancier en eventueel enkele software updates aanvragen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw software applicaties direct werkzaam zijn na de migratie.

Advies voor het overstappen op Windows 10

Nadat wij uw IT omgeving hebben geïnventariseerd, brengen we advies uit en wordt er gekeken of overstappen mogelijk is. Het advies is transparant en waardevol voor uw organisatie. Na het advies komen wij bij u langs om op locatie de overstap naar Windows 10 te realiseren. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie snel weer operationeel is, beveiligd tegen beveiligingsrisico’s en klaar is voor de toekomst.

Heeft u vragen over het overstappen naar Windows 10, laat het ons weten, wij helpen u graag. U kunt het contact formulier invullen of direct bellen op het nummer 030 662 1081.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Overstappen naar Windows 10