De juiste IT voor uw strategie

Zorg dat IT-beleid aansluit bij uw strategische keuzes

Past uw IT-beleid nog wel bij uw organisatiedoelen?

IT-beleid moet aansluiten bij uw organisatiedoelen. Dat geldt natuurlijk ook voor IT-advies. Soms betekent dat downsizen, een andere keer recyclen, naar de cloud gaan of juist on-premises moderniseren. Degelijk en helder advies over de IT-oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfsontwikkeling helpt om de juiste keuzes te maken. Keuzes die passen bij het beschikbare budget. Daarvoor stellen HPE en H&R hun expertise beschikbaar. Samen weten we vanzelfsprekend meer dan alleen.

Verandering is de enige constante

Uw organisatie verandert constant. Evenals uw IT-behoeften. Een customizable en flexibel IT-beleid is een must in een werkomgeving die nooit stilstaat. Een goed geoliede IT-afdeling functioneert als het kloppend hart van een bloeiende organisatie. Men beschikt over voldoende personeel, de juiste IT-technologie en beschikbare resources om aan alle vraag te voldoen. De praktijk is echter niet zo simpel. Plannen wijzigen, concurrenten liggen op de loer, IT-personeel moet bijgeschoold worden. En dit zijn alleen nog de interne factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Daarnaast spelen externe factoren een rol bij het kiezen van de juiste IT-strategie. Denk aan security risico’s en de data-explosie die AI met zich meebrengt, naast uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Kortom, het kan u duizelen!

Whitepaper | Creëer de ideale werkomgeving

We zeiden het al: een goed geoliede IT-afdeling functioneert als het kloppend hart van een bloeiend bedrijf. Een belangrijke peiler om je strategische doelen te kunnen verwezenlijken is dan ook juist het creëren van de ideale werkomgeving. Dit geldt voor al het personeel. Goede medewerkers zijn immers goud waard, dus hen prettig laten werken levert al direct resultaat op. In deze post-corona periode staan veel bedrijven voor het vraagstuk om hun infrastructuur te heroverwegen en hiermee veilige en flexibele werkplekken te ondersteunen. Zeker als leider van een compacte IT-afdeling heeft u de juiste kennis en informatie nodig om de werkplekken toekomstbestendig te maken. In nauwe samenwerking met HPE ontwikkelden wij daarom een gratis whitepaper met alle informatie op een rij.

Digitale transformatie | optimaliseer uw workload

Een ander voorbeeld om uw IT-beleid te liëren aan de strategische doelen van je organisatie is het realiseren van een vloeiende klantervaring. In de infographic hiernaast ziet u in overzichtelijk hoe u dit kunt doen met behulp van compute van HPE. U herkent enkele van de genoemde obstakels vast wel: gigantische datavolumes, ingewikkelde technologieën of een inefficiënte omgeving. Het infographic laat alvast zien aan welke mogelijkheden u kunt denken bij een soepele digitale transformatie.

Gratis adviesgesprek

Als u zich in een van de bovengenoemde obstakels herkent kan het prettig zijn om gebruik te kunnen maken van de kennis van onze specialisten. We bieden u graag een vrijblijvend gesprek aan om gezamenlijk te bekijken hoe u uw organisatiedoelen kunt bereiken. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Bellen kan natuurlijk ook. U klikt hiervoor op het telefoonnummer bovenaan deze pagina.

Wil je meer informatie?
Kies de juiste IT