De ideale werkplek wisselt

Mensen werken prettiger en beter gefocust op een goed ingerichte werkplek. We willen lekker zitten, met voldoende licht en aan een tafel waar we onze nek en rug kunnen ontlasten. Waar deze plek is, wisselt steeds vaker. Tegenwoordig is onze werkplek bijna voortdurend thuis, maar ook in huis wisselen we regelmatig van plek. Aan de keukentafel, op zolder en alles daar tussenin. Niets zo veranderlijk als de mens; ook als het gaat om zijn werkplek. Is het warm? Dan werken we buiten. Of juist koud? Dan lekker dicht bij de kachel.

De stoel en tafel wisselen, maar wat blijft is goed materiaal. Dat is arbo-technisch onontbeerlijk, zoals voor onze houding: rechtop! En voldoende daglicht, zodat uw ogen niet onnodig belast worden. Maar ook de juiste devices helpen bij het inrichten van de ideale werkplek. Een fijne laptop of desktop sleep je mee van tafel naar bank. Werk je langer aan een ingewikkeld document of ontwerp? Dan wil je daar graag een of twee extra monitoren bij. En een dockingstation, al dan niet geïntegreerd in de monitor. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Verschillende werkzaamheden

Verschillende werkzaamheden vragen bovendien om andere oplossingen. Ben je een designer of maak je ingewikkelde analyses? Dan heb je een krachtige laptop nodig met veel rekenkracht en een goede grafische kaart, zoals bijvoorbeeld van NVIDIA. Bestaat je werkdag voornamelijk uit samenwerken met collega’s en klanten via online vergaderingen, dan is het belang van goede connectiviteit en beveiliging belangrijk.

Deze variatie aan werkzaamheden maakt de keuze voor de juiste apparatuur tegelijk ingewikkeld en tijdrovend. Onze accountmanagers zijn op de hoogte van de nieuwste modellen, zoals bijvoorbeeld de EliteBooks van HP. Deze laptops zijn bovendien op maat samen te stellen afhankelijk van uw wensen. De nieuwste modellen hebben een geluidservaring gebaseerd op AI, zijn ultralicht en daardoor makkelijk onder de arm mee te nemen. En als u dan op zolder zit is het fijn te weten dat ze uitgerust zijn met een betrouwbare en snelle verbinding.  

Duurzaam

Wist u dat we gecertificeerd zijn om producten van HP Inc. te repareren? Dit is een duurzamer alternatief dan meteen het product vervangen, zeker als het product nog niet rijp is voor vernietiging. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Een stevige laptop als de Elitebook bijvoorbeeld is een investering in goede apparatuur voor uw werknemers. Het voordeel van zo’n nieuw apparaat is dat een essentieel onderdeel als de batterij, energiezuiniger is dan van een ouder model. Maar mocht er iets misgaan, dan is het een kleine stap richting een duurzamer wereld om het apparaat te laten repareren. Heeft uw laptop een issue met de batterijen, microfoon, base unit, speakers of nog iets anders? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we graag wat we kunnen doen. 

Het begint bij persoonlijk contact

We hebben bij H&R persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Als we de samenwerking aangaan, bouwen we direct een mooie band op. Dat zorgt ervoor dat we elke denkbare situatie kunnen herkennen en u proactief benaderen. Het gevolg? Een oplossing die volledig op maat voor u gemaakt is.

Wilt u ook advies op het gebied van devices voor uw werknemers? Zoekt u informatie over werkplekken specifiek toegespitst op uw branche en situatie? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Hybride werkplek